Yandex Metrica

Peş peşe depremler! Elazığ Kahramanmaraş ve Hakkari fena sallandı

Peş peşe depremler! Elazığ Kahramanmaraş ve Hakkari fena sallandı

Türkiye, beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Hakkari'nin Yüksekova ilçesi 4,3 büyüklüğünde deprem ile sallandı. Gece saatlerinde ise Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 3,9 ve Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.AFAD'ın paylaştığı verilere göre Hakkari Yüksekova'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 6.09'da meydana gelen depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü.

Gündem

13.02.2024, 02:33

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketin ardından Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

Sabaha karşı Elazığ, Kahramanmaraş ve Hakkari'de deprem meydana geldi.

Türkiye onu çöp evde tanımıştı! Minik Cem Muhammet'in davasında yeni gelişme! Türkiye onu çöp evde tanımıştı! Minik Cem Muhammet'in davasında yeni... Haberi Görüntüle

ELAZIĞ SALLANDI

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.17'de merkez üssü Sivrice olan 3,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Meteoroloji'den 15 kent için sarı kodlu uyarı: Sel, su baskınlarına dikkat! İşte 3 Mayıs il il hava durumu Meteoroloji'den 15 kent için sarı kodlu uyarı: Sel, su baskınlarına... Haberi Görüntüle

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.35'te merkez üssü Türkoğlu olan 3,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 9,12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Davaya müdahil olmak ne demek? Müdahil anlamı nedir? Davaya müdahil olmak ne demek? Müdahil anlamı nedir? Haberi Görüntüle

HAKKARİ DE SALLANDI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.09'da merkez üssü Yüksekova olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading