Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti Abdullah (Apo) Settar Tanrıöğen kimdir? Diziye ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen beyin kanaması mı geçirdi?

Kızılcık Şerbeti Abdullah (Apo) Settar Tanrıöğen kimdir? Diziye ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen beyin kanaması mı geçirdi?

Kızılcık Şerbeti'nin sevilen karakteri Abdullah (Apo) Settar Tanrıöğen bazı şikayetlerinden dolayı hastaneye kaldırılmış, beynindeki bir damarda kanama olduğu tespit edilmişti. Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti.  Peki Kızılcık Şerbeti Abdullah (Apo) Settar Tanrıöğen kimdir? Diziye ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti dizisine ne zaman geri dönecek?

Gündem

13.05.2024, 00:56

Kızılcık Şerbeti'nin sevilen karakteri Abdullah (Apo) Settar Tanrıöğen bazı şikayetlerinden dolayı hastaneye kaldırılmış, beynindeki bir damarda kanama olduğu tespit edilmişti. 

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

Peki Kızılcık Şerbeti Abdullah (Apo) Settar Tanrıöğen kimdir? Diziye ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti dizisine ne zaman geri dönecek? İşte merak edilenler...

Son dakika: Terör kaynağında yok ediliyor! Son bir haftada 100'den fazla terörist yok edildi Son dakika: Terör kaynağında yok ediliyor! Son bir haftada 100'den... Haberi Görüntüle

ABDULLAH (APO) SETTAR TANRIÖĞEN KIZILCIK ŞERBETİ'NE NE ZAMAN DÖNECEK?

Settar Tanrıöğen'in doktorları, usta oyuncunun durumu hakkında açıklama yapmıştı. Doktorlar, ''26 Ocak 2024 (Cuma) günü, baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayetleri üzerine yapılan tıbbi değerlendirmesinde, hastamız Settar Tanrıöğen’de; beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucunda beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilmiştir" diyerek, ''Yoğun bakım servisine alınan oyuncuda 29 Ocak Pazar günü beyindeki kanamaya bağlı gelişme ihtimali olan beyin omurilik sıvısında artış tespit edildi ve sıvı basıncının dengelenmesi için girişimsel işlem yapıldı. Oyuncunun tedavisine devam edildiği ve "klinik durumunun stabil'' açıklamasında bulunmuştu.

Bakan Kacır müjdeyi canlı yayında duyurdu: Togg, Avrupa pazarına açılıyor! İşte giriş yapacağı ilk ülke Bakan Kacır müjdeyi canlı yayında duyurdu: Togg, Avrupa pazarına açılıyor!... Haberi Görüntüle

SETTAR TANRIÖĞEN KİMDİR?

22 Ekim 1960 yılında Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde hayata gözlerini açtı.Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü mezunu olan Settar Tanrıöğen, 90'lı yıllarda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Erdal Tosun, Zerrin Sümer, Serhat Özcan ve Erdoğan Dikmen'nin de oynadığı Bir Demet Tiyatro'da oynadığı Saldıray Abi karakteri ile tanındı.

2009 yılında Binnur Kaya, Engin Günaydın, Ercan Kesal, İlker Aksum ve Serra Yılmaz ile birlikte Vavien adlı filmde rol alan Settar Tanrıöğen, filmde oynadığı Cemal rolü ile SİYAD Türk Sineması ödülleri kapsamında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödünü aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading