Yandex Metrica

İlave tediye ödemeleri başladı! 2024 Kamu işçilerine tediyeler ne zaman ödenecek? ikinci taksit ödemeleri ne zaman?

İlave tediye ödemeleri başladı! 2024 Kamu işçilerine tediyeler ne zaman ödenecek? ikinci taksit ödemeleri ne zaman?

Kamu işçilerinin, ilave tediye ödemeleri için bekledikleri haber bakanlıktan geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı açıklamada, ilave tediye ödemeleri ilk taksidinin hesaplara yatırıldığını bildirdi ve ikinci taksit ödemeleri için tarih verdi. 

Ekonomi

26.04.2024, 12:30

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kamu işçilerinin beklediği ilave tediye ödemelerinin ilk taksitinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Emekliye 12 bin TL'lik jest: Başvuran anında alıyor! Şart ve geri ödeme yok! Emekliye 12 bin TL'lik jest: Başvuran anında alıyor! Şart ve... Haberi Görüntüle

İKİNCİ TAKSİT TARİHİ BELLİ OLDU

Kamu işçilerine 2024'te verilecek ilave tediyenin ilk yarısı bugün hesaplara yatırılmaya başlandı. İkinci taksit ise 5 Nisan tarihinde hesaplara yatacak.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerimizin ilave tediye ödemelerinin birinci yarısı bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı. Kamuda çalışan işçilerimiz için hayırlı olsun" denildi.

Image

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading