Yandex Metrica

Sitede Ara

Müge Anlı'daki Büyükşen çifti cinayetinde yeni gelişme

Müge Anlı'daki Büyükşen çifti cinayetinde yeni gelişme

Konya'da yaklaşık 3,5 yıl önce evlerinde öldürülen Metin ile Necla Büyükşen çifti cinayeti Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Cinayete ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 zanlıdan biri tutuklandı. Cinayetle ilgili Müge Anlı günlerce süren yayınlar yapmıştı.

Yaşam

23.01.2024, 19:10

Konya'nın Karatay ilçesinde Metin ve Necla Büyükşen çiftinin yaklaşık 3,5 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 7 zanlıdan biri tutuklandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında jandarma ekiplerince, 19 Nisan'da Çumra ve Beyşehir ilçelerinde farklı adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin eğlenen çift servet değerin hesap ödedi! Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin... Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ TUTUKLANDI

Zanlılardan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğerleri serbest bırakıldı.

Zanlıyı, olaya şahit olan Büyükşen çiftinin kızı B.B'nin, "anne ve babasını öldüren kişi" olarak teşhis ettiği iddia edildi.

Yemekteyiz sunucusundan büyük itiraf! Gerçekleri bir bir ortaya döktü: Yarışmacıları seçen kişi.. Yemekteyiz sunucusundan büyük itiraf! Gerçekleri bir bir ortaya döktü: Yarışmacıları... Haberi Görüntüle

AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRÜLMÜŞLERDİ

Merkez Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'nde 3 Eylül 2018'de evlerinde maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurulan Metin (55) ve Necla (54) Büyükşen hayatını kaybetmiş, pencereden atlayıp kaçan kızları yaralanmıştı.
Olayla ilgili Esra T, Abdullah B, Mustafa O, Zekeriya O, Afganistan uyruklu A.U. tutuklanmış, bir süre sonra A.U. ile Zekeriya O. adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

Tutuklu sanıklardan Mustafa O. ise cezaevinde rahatsızlanmış, kaldırıldığı hastanede ölmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading