Yandex Metrica

Evlat nöbetindeki acılı babadan HDP'ye çağrı: Oğlumu almadan dönmeyeceğim

Evlat nöbetindeki acılı babadan HDP'ye çağrı: Oğlumu almadan dönmeyeceğim

HDP Diyarbakır il binası önünde acılı ailelerin eylemleri devam ediyor. Terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan oğlu 19 yaşındaki Sedat için evlat nöbetini sürdüren Aydın Dağtekin, 'HDP binasının önünden oğlumu almadan ayrılmayacağım' dedi.

Yaşam

23.01.2024, 18:54

HDP Diyarbakır il binası önünde evlatları PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırılan aileler evlat nöbetinde bir araya gelerek HDP'ye çağrıda bulunuyor.

Taş Kağıt Makas dizisi kadrosunda büyük değişiklik! Diziye dahil olan isim ile yer yerinden oynayacak! Taş Kağıt Makas dizisi kadrosunda büyük değişiklik! Diziye dahil olan... Haberi Görüntüle

'NEREDEYSEN GEL TESLİM OL DEVLETE SIĞIN'

2015 yılında Siirt'te HDP'li belediyede staj görürken kaçırıldığını belirttiği lise son sınıf öğrencisi oğlu Sedat için evlat nöbetini sürdüren Aydın Dağtekin, oğlunun HDP tarafından kaçırılarak, Suriye'ye götürüldüğünü ifade etti. Dağtekin, şöyle konuştu:

"Belediyede staj görüyordu, kaçırdılar onu. Öğrendiğimize göre Suriye'ye götürmüşler. O günden bu yana bir haber alamadık. Ölü müdür sağ mıdır, bilmiyoruz. Tek isteğim evine, anne ve babasının yanına gelsin. Sedat; neredeysen gel teslim ol, devlete sığın. Herhangi bir ceza yok, kimse seni tutuklamayacak. 

Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu var! Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu... Haberi Görüntüle

'HDP İL BİNASINDAN OĞLUMU ALMADAN DÖNMEYECEĞİM'

Eylemimi sonuna kadar devam ettireceğim. 10 yıl da olsa, 20 yıl da olsa Sedat gelene kadar bu eylemi sürdüreceğim. HDP binasının önünden oğlumu almadan ayrılmayacağım. Ben Siirt'ten kefenimle geldim buraya, oğlumu almadan buradan ayrılmıyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading