Yandex Metrica

Zonguldak'ta heyelan! Çok sayıda yaralı var: Anne ve oğlunu kurtarmak için çalışma başlatıldı

Zonguldak'ta heyelan! Çok sayıda yaralı var: Anne ve oğlunu kurtarmak için çalışma başlatıldı

Zonguldak'ta heyelan nedeniyle yıkılan tek katlı müstakil evin olduğu bölgede çalışma yürüten ekipten 18 kişi, ikinci heyelanda yaralanırken evde olduğu değerlendirilen anne ve oğlunun kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Gündem

23.01.2024, 22:27

Zonguldak'ta etkili olan yağış Asma Mahallesi Tulumba Sokak'ta heyelana neden oldu. Sokakta bulunan tek katlı ev üzerine gelen toprak ve kaya parçalarının etkisiyle yıkıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler evde olduğu değerlendirilen anne ve oğlunu kurtarmak için çalışma başlattı.

Türk donanması KKTC açıklarında: Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılında 50 gemiyle geçit töreni Türk donanması KKTC açıklarında: Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılında 50... Haberi Görüntüle

İKİNCİ HEYELAN 

Bölgede ikinci bir heyelan daha meydana geldi. Bu heyelanda bölgede çalışma yürüten ekipten yaralananlar oldu. İkinci heyelanda 2'si ağır 18 kişinin yaralandığı bildiriliyor.

Tehlike içinde olduğu değerlendirilen diğer evlerde de tahliye çalışmaları başlatıldı. Bu arada Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading