Yandex Metrica

Yürüyüş yapmayı sevenler dikkat: Teker teker topraktan çıkmaya başladılar!

Yürüyüş yapmayı sevenler dikkat: Teker teker topraktan çıkmaya başladılar!

Havaların ısınmasıyla doğa yürüyüşü yapmak isteyenler için uyarı geldi. Topraktan çıkmaya başlayan soğuk kanlı hayvanın uyanışı bu yıl çok erken oldu. Arizona'da bir yılan tarafından ısırılan yaşlı kadın ayak bileğinden yaralanırken bir kaç gün önce Türkiye'nin Siirt ilinde toprağın üzerinde görülen 1 metre uzunluğundaki yılan haberi gelecek tehlikenin sinyalini verdi. 

Gündem

02.03.2024, 11:05

Havaların ısınmasıyla doğa yürüyüşü yapmak isteyenler için uyarı geldi. Topraktan çıkmaya başlayan soğuk kanlı hayvanın uyanışı bu yıl çok erken oldu. 

Arizona'da doğa yürüyüşü yapmak isteyen 78 yaşındaki kadını ayak bileğinden ısıran yılan bölgede endişeye neden olurken bir kaç gün önce, Türkiye'nin Siirt ilinde toprağın üzerinde görülen 1 metre uzunluğundaki yılan haberi gelecek tehlikenin sinyalini verdi.

Emekli hemşire  Martha Troy kızı ve torunu ile beraber Cave Creek'teki Spur Cross Ranch Koruma Alanında yürüyüş yaptığı sırada yaşlı kadının ayak bileğini yılan ısırdı. Bölgedeki bir hastaneye kaldırılan ve acil tedavisine başlanan kadın o ani saldırının şokunu üstünden atamadı.

Son dakika... Beştepe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi parti liderlerini kabul etti Son dakika... Beştepe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi parti liderlerini... Haberi Görüntüle

''YERE BAKARAK YÜRÜYÜN''

Yaşlı kadın yürüyüş yaparken insanların önlem almaları konusunda uyardı. Troy açıklamasında, "Trail dışında bir bölgede yürümeyin, yere doğru bakın ve bir çıngırak duyarsanız geri çekilin" dedi. "Çıngıraklı yılan ısırığı için hangi tedaviyi yapmanız ve yapmamanız gerektiğini bilin ve böyle bir durumla karşılaşırsanız hemen yardım alın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading