Yandex Metrica

Yunus Emre diskalifiye mi edildi? Yunus Emre Survivor'da neden yok? Yunus Emre kovuldu mu?

Yunus Emre diskalifiye mi edildi? Yunus Emre Survivor'da neden yok? Yunus Emre kovuldu mu?

Survivor All Star'da heyecanın dozu her geçen hafta daha da artıyor. Son olarak düelloda Hakan Yasin'e 5-3 yenilerek yarışmaya veda eden isim oldu. Yarışmadaki tavırları ile Acun Ilıcalı'dan uyarı üstüne uyarı alan Yunus Emre'nin Ogeday ile yumruk yumruğa kavga etmesi herkesi şaşırttı. Peki Yunus Emre diskalifiye mi edildi? Yunus Emre Survivor'da neden yok? Yunus Emre kovuldu mu?

Gündem

01.05.2024, 12:42

Survivor All Star'ın 83. bölümde adaya veda eden isim belli oldu. Yaman-Yasin eşleşmesinde Yaman rakibini yendi, Hakan Hatipoğlu ise Sercan'a yenildi. Yasin-Hakan eşleşmesinde ise nefesler tutuldu. Oldukça heyecanlı geçen düellonun sonunda adaya veda eden isim Hakan oldu. Hakan rakibine 5-3 yenilerek adaya veda eden isim oldu. Survivor All Satar 84. bölüm fragmanına ise Ogeday ile Yunus Emre'nin kavgası damga vurdu. Yumrukların konuştuğu kavgada Yunus Emre'nin diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm Ender Manisa konser ücretsiz mi, ne zaman bitecek? 23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Yunus Emre'nin diskalifiye edilip edilmeyeceği Acun Ilıcalı tarafından değerlendirilecek. Fragmanlarda Yunus Emre ile Ogeday'ın birbirine girdiği görülüyor. Yunus Emre'nin küfürü sonrası ikili bir anda kavgaya tutuştu. Yunus Emre'nin adadan gönderilebileceği ihtimaller arasında yer alıyor. 

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE SURVİVOR'DA NEDEN YOK?

Yunus Emre normal yollarla değil diskalifiye olarak adaya veda etme ihtimali en güçlü oyuncular arasında gösteriliyor. Sivri dili ve kavgacı yapısı ile her an patlamaya hazır durumda olan Yunus Emre'nin diskalifiye edilip edilmeyeceği önümüzdeki bölümde belli olacak.

AK Parti'de yerel seçim muhasebesi devam ediyor! MYK toplantısının perde arkası ortaya çıktı: Erdoğan talimatı verdi! AK Parti'de yerel seçim muhasebesi devam ediyor! MYK toplantısının perde... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'DAN YUNUS EMRE'YE: İFLAH OLMA ŞANSIN SIFIR

Yunus Emre'nin yarışmadaki tutumunu eleştiren Acun Ilıcalı "Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, senin düzelme şansın sıfır. Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi? Biz aylardır bu davranışlarına katlanmak zorunda mıyız? Sana söyleyeyim ben, sağlıklı davranmıyorsun. Seda'nın isyanı sonrası neler dediğini hatırlıyor musun? Biz maalesef hepsini duyduk" demişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading