Yandex Metrica

Yunanistan Ege'deki gerilime Fransa'yı ortak etti! Ortak tatbikata başladılar

Yunanistan Ege'deki gerilime Fransa'yı ortak etti! Ortak tatbikata başladılar

Türkiye'yi Ege'de tahrik etmek her fırsatı değerlendiren ve provokasyon eylemlerine devam eden Yunanistan, 'Muhtemel bir savaşta destek sözü' veren Fransa ile Ege Denizi'nde ortak tatbikata başladı. Diğer yandan tatbikata Yunanistan'ın bütün savaş gemilerinin katılacağı belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Gayri askeri statüdeki adaları silahlandırmaya devam eden Yunanistan, Ankara-Atina hattında yaşanana gerilimi artırmaya devam ediyor. 

Savaş ihtimalini daha da güçlendiren Yunanistan, Fransa ile Ege'nin doğusunda ortak bir tatbikata başladı. 

Hangi araçlarda ÖTV indirimi yapılacak? Toyota CHR Hibrit ÖTV'si düştü mü? Hangi araçlarda ÖTV indirimi yapılacak? Toyota CHR Hibrit ÖTV'si düştü... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN'IN TÜM SAVAŞ GEMİLERİ KATILIYOR 

Tatbikata Yunanistan'ın donanmaya ait tüm savaş gemileri ile katılması dikkat çekerlen İskiri Adası'ndan Bozbaba Adası'na kadar geniş bir alanda düzenlenen tatbikatta savaş uçakları, helikopterler, özel birimler ve deniz kuvvetlerine ait gemiler ile denizaltılar da yer alıyor. 

1 Ekim'e kadar sürecek ortak tatbikatın başlamasının ardından Miçotakis Türkiye'yi hedef almayı sürdürdü. 

Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: 11 üniversiteye yeni rektör atandı Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: 11 üniversiteye yeni rektör atandı Haberi Görüntüle

MİÇOTAKİS TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALMAYI SÜRDÜRÜYOR 

Kabine toplantısı sonrası konuşan Miçotakis, 'Karşı taraf monoton bir şekilde tehditlerini sürdürebilir ama bu oyunda tek başına' diye konuştu. 

Diğer yandan Miçotakis, gayri askeri statüdeki adalara ABD zırhlısı sevkiyatı hakkında konuşmadı fakat Yunanistan ordusunun 'müttefiklerinin desteğiyle' teyakkuz halinde olduğunu söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading