Yandex Metrica

Yunan halkından Türk halkına duygulandıran not! 'Sizin evlerinizle beraber bizim de yüreklerimiz yıkıldı'

Yunan halkından Türk halkına duygulandıran not! 'Sizin evlerinizle beraber bizim de yüreklerimiz yıkıldı'

Komşu ülke Yunanistan, depremin ilk anından itibaren Türkiye'ye ilk yardım elini uzatan ülkelerden oldu. Yunanistan tarafından Türkiye’ye en yakın Yunan adalarından Meis Adası’ndan gönderilen yardımın üzerine yazılan not okuyanları duygulandırdı. Notta “Sizin evlerinizle beraber bizim de yüreklerimiz yıkıldı” ifadesi yer aldı.

Gündem

27.04.2024, 17:43

Türkiye'de 10 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası yaşadığımız acının tarifi bulunmuyor. Bu süreçte dünyanın her bir yanından depremzedeler için yardımlar gelmeye devam ediyor. Bu yardımların en anlamlılarından biri de Yunananistan'dan geldi. Türkiye’ye en yakın Yunan adalarından Meis Adası’ndan gönderilen yardımın üzerine yazılan notta, “Sizin evlerinizle beraber bizim de yüreklerimiz yıkıldı” denildi. 

Sınır hattına dair çarpıcı yorum: Türk ordusu müdahale etmeseydi şimdi başka bir harita vardı Sınır hattına dair çarpıcı yorum: Türk ordusu müdahale etmeseydi şimdi... Haberi Görüntüle

"BİZİMDE YÜREKLERİMİZ YIKILDI"

Yunanistan, Türkiye’ye yardım göndermeyi sürdürüyor. Türkiye’ye en yakın Yunan adalarından Meis Adası’ndan Türkiye’ye gönderilen yardım kolilerinden birinin üzerine yazılan not okuyanları duygulandırdı. Kaş Kaymakamlığı sosyal medya hesabı üzerinden Yunanistan'ın Meis Adası'ndan Türkiye'ye gönderilen yardım kolilerinin fotoğraflarını paylaştı. Kolilerin üzerindeki notta ise, "Sevgili komşu. Sizin evlerinizle beraber bizim de yüreklerimiz yıkıldı. Aynı toprağı, aynı havayı, aynı güneşi paylaştığımız kardeşlerimize elimizden ne geliyorsa. Meis halkı" ifadelerinin yer aldı. 

KKTC vatandaşı üniversite öğrencileri öğrenim ücreti ödeyecek mi? KKTC vatandaşı üniversite öğrencileri öğrenim ücreti ödeyecek mi? Haberi Görüntüle

KAŞ KAYMAKAMLIĞI'NDAN TEŞEKKÜR 

Kaş Kaymakamlığı ise sosyal medya üzerinden Meis halkına şu yanıtı verdi;  "Ülkemizde meydana gelen deprem dolayısıyla zarar gören halkımıza yardım etmek isteyen güzel yürekli Meis halkına teşekkürler".

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading