Yandex Metrica

YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı ne zaman?

YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı ne zaman?

31 Mart yerel seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için İYİ Parti, YSK'ya itirazda bulunmuştu. YSK 11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 14:00'da Ordu Büyükşehir Belediyesi'ndeki itirazı karara bağlamak için toplandı. Ordulular başta olmak üzere vatandaşlar Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu seçim tekrarı ne zaman? YSK ne karar verdi? Sorularına yanıt arıyor.

Gündem

24.04.2024, 15:59

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin bulunduğu itirazları değerlendirmek bugün saat 14:00'da toplandı.

YSK'nın yapacağı toplantıda İYİ Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yaptığı itiraz karara bağlanacak.

Başta Ordulular olmak üzere vatandaşlar, gözünü YSK toplantısına dikmiş durumda. Peki Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu seçim tekrarı ne zaman? YSK ne karar verdi? 

Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi kim? Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi... Haberi Görüntüle

ORDU'DA SEÇİM TEKRARLANACAK MI?

YSK'nı bugün Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için saat 14.00'da toplandı. Ordu'da seçimlerin tekrarlanıp tekrarlanmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

YSK tarafından resmi açıklama geldiğinde haberimizi güncelleyeceğiz.

Bolu'da can pazarı! İki minibüs çarpıştı 3'ü ağır 15 yaralı! Bolu'da can pazarı! İki minibüs çarpıştı 3'ü ağır 15 yaralı! Haberi Görüntüle

YSK'DAN ORDU KARARI

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) İYİ Parti'nin itirazı üzerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için toplandı.

YSK'nın Ordu hakkında henüz resmi bir açıklaması bulunmuyor. Resmi açıklama geldiği an haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading