Yandex Metrica

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu AK Parti'ye katıldı!

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, Büyük İstanbul Mitingi'nde AK Parti'ye katıldı. Pamukçu'ya rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

Gündem

26.03.2024, 08:59

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu partisinden istifa etti. Suat Pamukçu, 'Büyük İstanbul Mitingi'nde' AK Parti'ye katıldı.

Pamukçu'ya rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

31 Mart'ta yerel seçimlerde Cumhur İttifakı içinde yer almayacağını belirten Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasında yaşanan yeni gelişme Büyük İstanbul Mitingi'ne damga vurdu. Suat Pamukçu, partisini eleştirerek AK Parti'ye katılım gösterdi.

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı? Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var?... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Yeniden Refah Partisi'nden İstanbul Milletvekili seçilerek TBMM'ye giren Suat Pamukçu, 20 Şubat günü partisinden istifa etmişti. Pamukçu istifa nedeninin ise ''partisinin kuruluş inanç ve felsefesinden uzaklaşmasını'' göstermişti.

Pamukçu şu ifadeleri kullanmıştı;

''Kurucusu olduğum partimizin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim. Bugüne kadar aklı selimin avdet edeceğini ümitle bekledim. Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde de partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancımızla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini görmek beklentimizin boşuna olduğunu göstermiştir. Bilvesile partimizden istifa ettiğimi saygıyla bilgilerinize sunarım''

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading