Yandex Metrica

Yavaş'ı seçim korkusu sardı! Ankara'da tek bir fotoğrafımı göremezsiniz demişti! Ankara Yavaş'ın posterlerinden geçilmiyor!

Yavaş'ı seçim korkusu sardı! Ankara'da tek bir fotoğrafımı göremezsiniz demişti! Ankara Yavaş'ın posterlerinden geçilmiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "31 Mart’taki yerel seçimler için yürütülen kampanyanın Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından karşılandığını Ankara halkının, belediyenin parasını kendi reklamımıza harcamadık.” diye açıklamada bulunmuştu. Ancak Yavaş'ın başkentin her yerine astırdığı afişler ve bilboardlar dikkat çekiyor.  

Gündem

29.03.2024, 09:06

Ankara'nın CHP’li Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Halkın parasını kendi reklamı için harcayan belediye başkanı haram yiyor demektir" şeklinde açıklamada bulunmuştu.Ankara'nın dört bir yanına yerleştirilen ve AK Parti İl Başkanlığı basın müşavirliği tarafından tespit edilen devasa reklam fotoğrafları seçmenin gözünden de kaçmıyor. 

Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Haberi Görüntüle

YAVAŞ REKLAM İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI 

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanıyor. Siyasi partilerin seçim çalışmaları son sürat devam ederken sokaklar ve caddeler bayrak, afiş ve bilboard reklamlarıyla süslenmiş durumda. Ancak Ankara'da Mansur Yavaş tarafından harcanan reklam paralar dikkat çekecek düzeyde.

Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Haberi Görüntüle

SÖZLERİYLE YİNE ÇELİŞTİ

Yavaş'ın, belediye kaynaklarını kullanarak yaptığı iddia edilen bu reklam çalışması, Ankara'da adeta görmezden gelinemeyecek boyutlara ulaşmış durumda. Daha önceki açıklamalarında "Ankara'nın hiçbir yerinde benim fotoğrafımı göremezsin, Ankara halkının parasıyla ne reklam yaparız, lüks ve şatafatla işimiz olmaz" şeklinde konuşan Yavaş'ın, şimdi bu açıklamalarıyla çeliştiği görülüyor. 

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

RAKİBİ ALTINOK GÖZÜNÜ KORKUTTU 

Ankara'daki seçim hazırlıkları devam ederken, bu billboard tartışmaları gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Yavaş'ın, Cumhur İttifakı Başkan Adayı Turgut Altınok'un reklamlarının önüne kaçak billboard koydurduğu iddiaları da sosyal medyanın gündemine oturmuş durumda.

Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu detayına dikkat Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu... Haberi Görüntüle

'REKLAMA HARCANAN PARAYI ZUL GÖRÜYORUM' DEMİŞTİ 

Mansur Yavaş ise , "Belediye'nin parasıyla falan asla reklam yapmadım. Bizim Ankara halkının parasını boşa götürecek projemiz yok" açıklamasında bulundu. Yavaş, "Reklama para harcamadık. Bir belediye başkanı reklama para harcıyorsa kendisi için harcıyordur, ben halkın parasını reklama harcamayı zul görüyorum" ifadeleriyle durumu savundu.

Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda kabus gibi anlar! 4 araç zarar gördü Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda kabus gibi anlar! 4 araç zarar gördü Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE'DEN ELEŞTİRİ 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den, konuyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a dikkat çeken bir eleştiri geldi. Muharem İnce, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında Mansur Yavaş'ın Ankara'da yaptığı seçim çalışmasının antidemokratik olduğunu ifade etti. Yavaş'ın seçim çalışması için yaptığı harcamalarla ilgili sorular yönelten İnce, "Bu kadar parayı nerden bulmuş?" dedi.İnce ayrıca, Ankaralıların parasının seçim çalışmalarında kullanıldığını da iddia etti. 

Randevu sistemleri için yeni düzenleme! Bakan Koca açıkladı: Hastadan onay alınacak! Randevu sistemleri için yeni düzenleme! Bakan Koca açıkladı: Hastadan onay... Haberi Görüntüle

"BÜTÜN ŞEHRİN PARALARI BURAYA AKMIŞ"

Muharrem İnce, Yavaş'ın reklam çalışmalarıyla ilgili olarak, "Bu seçim antidemokratik bir seçim. Yolda gelirken gördünüz Mansur Yavaş bu kadar parayı nerden bulmuş? Bu nasıl bir reklam, nasıl bir bilboard? Bütün şehrin paraları buraya akmış." ifadelerini kullandı.

Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM... Haberi Görüntüle

"BELEDİYE BAŞKANI HARAM YİYOR DEMEKTİR"

İnce, "Ankara'nın hiçbir yerinde benim fotoğrafımı göremezsiniz. Halkın parasını kendi reklamını yapmak için harcayan belediye başkanı haram yiyor demektir" dedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading