Yandex Metrica

Yarın o saatlere dikkat! Birçok ilde sağanak yağış etkili olacak

Yarın o saatlere dikkat! Birçok ilde sağanak yağış etkili olacak

Birkaç gündür hava durumuna ilişkin uyarılar yapılıyor. Bazı illerde sağanak yağış etkili olurken bazı illerde ise sel ve baskına karşı dikkatli olunması istendi. Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara için uyarıl yapıldı. Yarın sağanak yağışın etkisinde olacak. Ankara Valiliği konuyla ilgili açıklamada bulunurken vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi. Daha öncede Ankara'da etkili olan sağanak yağışlarda bir kişi hayatını kaybetmişti.

Gündem

23.01.2024, 19:38

Meteoroloji ve Valilik'ten peş peşe uyarılar geliyor. Hava durumuna ilişkin İstanbul ve Ankara için saat verildi. İstanbul ve Ankara yarın sağanak yağışın etkisinde olacak.

Ankara Valiliği konuyla ilgili açıklamada bulunurken vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaya davet etti. Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu tahmin raporunda İstanbul, Ankara dahil birçok ilde yağışlı havanın yarın etkisini göstereceği kaydedilirken önümüzdeki 5 gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

Hava durumu uyarıları peş peşe geldi. Ankara Valiliği, yarın öğlen saatlerinden sonra Ankara'nın birçok bölgesinde 'kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış' beklendiği uyarısında bulunurken Meteoroloji beklentilerine göre İstanbul da 7 Ağustos 2022 Pazar günü yağışlı havanın etkisinde olacak.

Silahımı belime taktım! Süleyman Soylu 15 Temmuz gecesini anlattı: Çankaya'ya gelseydi onu öldürecektik! Silahımı belime taktım! Süleyman Soylu 15 Temmuz gecesini anlattı: Çankaya'ya... Haberi Görüntüle

Avrupakent Gayrimenkul #AVPGY temettü ne zaman yatacak? AVPGY temettü yattı mı, ne kadar? Avrupakent Gayrimenkul #AVPGY temettü ne zaman yatacak? AVPGY temettü yattı... Haberi Görüntüle

ANKARA VALİLİĞİNDEN VATANDAŞLARA UYARI!

Valilik'ten yapılan açıklamada, "Yarın (Pazar) öğle saatlerinden itibaren il genelinde sağanak yağışların kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadeleri yer aldı.

Yabancı kuralı değişecek mi? Takımlar en fazla kaç yabancı oynatacak? Yabancı kuralı değişecek mi? Takımlar en fazla kaç yabancı oynatacak? Haberi Görüntüle

BİR UYARI DA AFAD VE METEOROLOJİ'DEN

İç Ege, Batı Akdeniz ve Ankara'da yarın kuvvetli sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren İç Ege ile Batı Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri ile Aydın, Muğla ve Antalya'nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Yarın öğle saatlerinden itibaren Ankara genelinde de sağanak ve gök gürültülü sağanağın yerel kuvvetli olması öngörülüyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading