Yandex Metrica

"Yargılanacaksınız ve bu TRT'den canlı yayınlanacak" dedi ama siyaset hayatı bitti: Aykut Erdoğdu ile eşi istifa etti

"Yargılanacaksınız ve bu TRT'den canlı yayınlanacak" dedi ama siyaset hayatı bitti: Aykut Erdoğdu ile eşi istifa etti

Son dakika haberleri... CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Tuba Torun Erdoğdu partisinden istifa etti.

Gündem

06.04.2024, 12:31

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun 3 ay önce boşandığı eski eşi Özge Pomen ile yaptığı telefon görüşmesinde, yeni eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun hakkında söylediği sözler gündemi bir anda sarsmıştı. Yeni eşiyle ilgili ağza alınmayacak ifadeler kullanan ve CHP'de yükselmeyi 'belli şartlara' bağlayan Erdoğdu'nun bileti kesildi.

Skandal ses kaydının yayınlanması sonrası parti yönetimi Erdoğdu çiftinin arkasında durmayı yeğlemişti ama Aykut Erdoğdu ile CHP Disiplin Kurulu Üyesi eşi Tuba Torun baskılara daha fazla dayanamadı. İki isim CHP'den istifa etti. 

Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Icardi'den şaşırtan hamle geldi! Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Icardi'den şaşırtan hamle geldi! Haberi Görüntüle

TELEFON GÖRÜŞMESİ İNTERNETTE YAYILMIŞTI

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi ile yaptığı telefon görüşmesinin kayıtları internette yayınlanmıştı. CHP'li Aykut Erdoğdu'nun, yakın zamanda evlendiği yeni eşi Tuba Torun ile ilgili birkaç ay önce "50 kişi ile yatmış" ifadelerinin yer aldığı ses kaydı, Erdoğdu'nun eski eşi tarafından paylaşılmıştı.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e uyarı Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e... Haberi Görüntüle

''DOLARLA VEKİL OLUYORLAR''

Yaşanan bu skandalın ardından Tuba Torun'un, Özge Pomen ile sohbetinde "Dolarla vekil oluyorlar, ben 'Kadın hakları' diye g..ümü yırtıyorum, olamıyorum" sözleri gündeme düşmüştü. Aykut Erdoğdu'nun eski karısı tarafından sosyal medyada servis edilen ses kayıtları CHP'yi karıştırmış, Erdoğdu ne yapacağını bilemez halde tehditler savurmuştu. Yayınladığı vidyoda CHP'nin iktidara geleceğini ve bunların hesabını soracaklarını iddia eden Erdoğdu, eski karısının paylaştığı kayıtlardan hükümeti sorumlu tutma eğilimine girmişti.

CHP'li Erdoğdu, "Alayınız yargılanacaksınız. Yargılamanız TRT'den canlı yayınlanacak" diye yazmıştı. Fakat Erdoğdu'nun siyaset hayatı tüm bu söylediklerini gerçekleştiremeden noktalandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading