Yandex Metrica

Yağmur Saraç'tan intihar videosu! Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar mı etti, öldü mü?

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç'dan korkutan bir video paylaşımı geldi. Yağmur Sanrıç sosyal medya hesabından yayımladığı videoda, çocuklarının alınmasına tepki göstererek canına kıyacağını söyledi. Peki Yağmur Sanrıç intihar etti mi? Yağmur Sanrıç ve Emre Aşık neden boşandı?  

Gündem

30.04.2024, 23:29

Galatasaray, Beşiktaş, Feberbahçe ve milli takım formalarını terleten Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç tüm Türkiye'nin yüreğini ağzına getirdi. Çocuklarının kendisinden alınmasına tepki gösteren Yağmur Sarnıç intihar edeceğini söylediği bir video yayımladı.

Meclis'te yeni Anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP lideri Özel'i ziyaret etti! Meclis'te yeni Anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP lideri... Haberi Görüntüle

EMRE AŞIK'IN ESKİ EŞİ YAĞMUR SARNIÇ İNTİHAR MI ETTİ?

Sosyal medya hesabından yayımladığı videoda zor günler geçirdiğini ve kendisiyle uğraşan insanlarla mücadele edemediğini belirten Sarnıç, Instagram hesabından yayınladığı videoda canına kıyacağını açıkladı.

Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi? Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray,... Haberi Görüntüle

YAĞMUR SARNIÇ'A NE OLDU, NEDEN İNTİHAR ETMEK İSTİYOR?

Yayınladığı videoda "Bu benim muhtemelen son videom olacak." diyen Yağmur Sarnıç, "Artık dayanacak ve savaşacak gücüm kalmadı. Onlar o kadar güçlüler ki benim Allah'tan başka kimsem yok. Hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Başıma onca şey geldi, hiç kendimi öldürmeyi düşünmedim ama hiç umudum kalmadı." ifadelerini kullandı.

İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi Haberi Görüntüle

EMRE AŞIK'IN ESKİ EŞİ YAĞMUR SARNIÇ'IN ÇOCUKLARI VAR MI?

Sözlerine devam eden Sarnıç, "eni hapse attırmak ve bitirmek için uğraşıyorlar. Tek üzüldüğüm şey çocuklarımı görememek olacak. Ben zaten bu dünyadan vazgeçmiştim. Kendimi öldürmeye karar verdim. Bu dünyadan gitmeye karar verdim, herkesi Allah'a şikayet edeceğim. Kendinize iyi bakın." şeklinde konuştu.

emre aşık-yağmur sarnıç.jpg

MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

YAĞMUR SARNIÇ İNTİHAR PAYLAŞIMINDA NELER SÖYLEDİ?

"Ben öldükten sonra evlatlarım Türk halkına emanet" diyen Sarnıç "Evlatlarımı o pisliğe bırakmayın. Emre hiç göründüğü gibi biri değil. Çocuklarım her şeye şahit. Ben öldükten sonra onları konuşturun, her şeyi anlatacaklardır. Çok sağlıksız bir ortamdalar. Anneleriyle ilgili yapılan her plana şahitler. Psikolojileri çok bozuk. Ne yaparsam yapayım kurtaramadım çocuklarımı. Öyle bir şeytan ki... Bu kadar kötülükle baş edemedim. Özür dilerim sizden. Hoşça kalın." ifadelerini kullandı.

1 Mayıs'ta noterler açık mı? İşçi Bayramı'nda Bankalar, PTT, kargolar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta noterler açık mı? İşçi Bayramı'nda Bankalar, PTT, kargolar... Haberi Görüntüle

YAĞMUR SARNIÇ ÇOCUKLARINA BÖYLE VEDA ETTİ

Çocuklarına sosyal medyadan veda eden Yağmur Sarnıç, "Canım oğlum Erol'um seni çok seviyorum. Sen benden nefret ediyorsun. Belki ben ölünde benden utanmazsın. Umarım çok mutlu olursun. Seni ölünce de hep seveceğim. Güzel kızlarım Elvin'im, Eslem'im çiçeklerim sizi çok seviyorum. Bunu kelimelerle anlatamam. Bir gün yanınızda ben olmayacağım ama sizi gittiğim yerden bile çok seveceğim." dedi.

2024 öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden kaç bin öğretmen atanacak? 2024 öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden kaç bin... Haberi Görüntüle

YAĞMUR SARNIÇ'IN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

"Küçük kardeşiniz Evren hiçbir şeyin farkında değil, çok küçük." diyerek sözlerine devam eden Yağmur Sarnıç "Muhtemelen beni hiç hatırlamayacak. Sizden ricam büyüdüğünde ona sahip çıkın. Onun da sizden başka kimsesi yok. Siz kardeşinizi seversiniz, bırakmazsınız. Annenizden utanmayın, hayat bana gül bahçeleri sunmadı ama denedim. Sizin çok güçlü ve savaşçı bir anneniz var bunu unutmayın. Bu dünyada mutlu olamadık. Sizi çok seviyorum." dedi. Yağmur Sarnıç'ın 3 çocuğu var.

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

YAĞMUR SARNIÇ KİMDİR, EMRE AŞIK İLE NEDEN BOŞANDILAR

Emre Aşık ile Fransa'da dünyaevine giren Sarnıç, magazin dünyasının da yakından takip ettiği isimlerden biri haline gelmiştir.

Yağmur Sarnıç'ın hayatı, sadece evliliği ile değil, yaşadığı olaylarla da dikkat çekici. 2017 yılında sokakta yaralı bir baykuşu kurtararak gündeme gelen Sarnıç, bu olayın ardından yaşanan tartışmalarla magazin basınının manşetlerine taşınmıştı. 2018'de boşanma kararı alan çift, bir süre sonra evliliklerine yeni bir şans vermiş ancak ihanet iddiaları üzerine tekrar ayrılma kararı almıştır.

Yağmur Sarnıç ve Emre Aşık'ın boşanma süreci, çocukların velayeti konusunda yaşanan çekişmeli dava ile gündeme gelmiştir. Bu süreçte Yağmur Sarnıç'ın zor zamanlar geçirdiği ve sinir krizi geçirdiği basında yer almıştır.

1993 yılında dünyaya gelen Yağmur Sarnıç, 2024 itibarıyla 31 yaşındadır. Doğum yeri hakkında net bir bilgi bulunmamakla birlikte, yaşamı ve profesyonel kariyeri ile ön plana çıkmaktadır.

FETÖ'ye 'kıskaç' operasyonu: Askeri okullara girişte öncelik sağlanmış FETÖ'ye 'kıskaç' operasyonu: Askeri okullara girişte öncelik sağlanmış Haberi Görüntüle

İŞTE YAĞMUR SARNIÇ'IN İNTİHAR VİDEOSU

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading