Yandex Metrica

Valilik duyurdu! O ilçede sağanak nedeniyle eğitime bir gün ara

Valilik duyurdu! O ilçede sağanak nedeniyle eğitime bir gün ara

Son dakika haberleri... Şanlıurfa Valiliği, bugün beklenen sağanak nedeniyle il genelinde eğitime 14 Şubat Çarşamba ara verildiğini açıkladı.

Gündem

14.02.2024, 22:32

Dün akşamdan saatlerinde başlayan sağanak yağmur, Şanlıurfa’da hayatı olumsuz etkiledi. 

Ana caddeler ve yollarda su birikintileri oluşurken birçok iş ve ev yerini su bastı. Vatandaşlar ve araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti.

Kırsal kesimlerdeki bazı mahallerde ev ve iş yerlerini su bastı. Bazı alt geçitlerde su birikintileri oluştu. Yağış nedeniyle bazı bölgelerde ulaşımda aksama yaşandı.

Silah kaçakçılarına 'MERCEK-21' darbesi! 75 ilde çok sayıda kişi yakalandı Silah kaçakçılarına 'MERCEK-21' darbesi! 75 ilde çok sayıda kişi yakalandı Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında Şanlıurfa’nın da olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki bazı illerde şiddetli sağanak ve beraberinde sel ve su baskını uyarısında bulundu.

Facia 'geliyorum' demiş: İzmir’de 2 kişinin öldüğü elektrik faciasında ifadeler ortaya çıktı Facia 'geliyorum' demiş: İzmir’de 2 kişinin öldüğü elektrik faciasında ifadeler... Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valiliği ise bu ihtimali göz önünde bulundurarak tüm okulları tatil etti. Valilikten yapılan açıklamada, “Bugün ilimizde görülecek aşırı yağış nedeniyle il genelindeki özel ve diğer eğitim kurumları da dahil olmak üzere ilk, orta ve lise dereceli bütün okullarımızda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

Açıklamanın devamında vatandaşlar da yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading