Yandex Metrica

Üsküdar'da çatışma: Barışmak için bir araya gelenler birbirine kurşun yağdırdı: 3 ölü, 5 yaralı!

Üsküdar'da çatışma: Barışmak için bir araya gelenler birbirine kurşun yağdırdı: 3 ölü, 5 yaralı!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan bir pastaneye silahlı bir saldırı gerçekleşti. Saldırı sonucunda 3 kişi öldü. 2'si ağır  5 kişi de yaralandı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Gündem

24.05.2024, 09:51

Üsküdar'da bir kafede yaşanan silahlı saldırı sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmalarını sürdürürken olayın iki grup arasında çıktığı belirtildi. Üsküdar'da barışmak için bir kahvehanede bir araya gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. 3 kişi yaşamını yitirdi. 

Ankara’da metro sistemi çöktü: Seferler durduruldu Ankara’da metro sistemi çöktü: Seferler durduruldu Haberi Görüntüle

BARIŞMAK İÇİN BİR ARAYA GELEN GRUP ARASINDA ÇATIŞMA 

Dün akşam Üsküdar'da saat 20.10 sıralarında Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Aralarında husumet bulunan 2 grup barışmak üzere kahvehanede bir araya geldi. Grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü.

Kritik uyarı! Kişisel verileriniz güvende mi? Microsoft çöktü: Banka hesaplarının şifresini değiştirmek gerekiyor mu? Kritik uyarı! Kişisel verileriniz güvende mi? Microsoft çöktü: Banka hesaplarının... Haberi Görüntüle

3 ÖLÜ 5 YARALI 

Çatışmanın ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 5 kişi de yaralandı. sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kovan bulundu. 

Bir süredir tedavi görüyordu! Eski bakan hayatını kaybetti Bir süredir tedavi görüyordu! Eski bakan hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

ÇATIŞMAYLA İLGİLİ VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI 

Ünalan Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavgayla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi; Saat 20.10 sıralarında Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading