Yandex Metrica

Üsküdar Çocuk Köyü'nde neler var? Üsküdar Çocuk Köyü'ne nasıl gidilir, giriş çıkış saatleri kaç?

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İşte karşınızda Çocuk Köyü" ifadeleriyle, tamamlanan Üsküdar Çocuk Köyü'nün son halini takipçileriyle paylaştı. Peki, Üsküdar Çocuk Köyü'nde neler var? Üsküdar Çocuk Köyü'ne nasıl gidilir, giriş çıkış saatleri kaç?

Gündem

21.05.2024, 17:35

Üsküdar Belediyesi, vatandaşa sağladığı etkileyici hizmetlerle halkı mutlu etmeye devam ediyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, vatandaşların her anında yanlarında olup ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor ve bu başarılı hizmet anlayışıyla tekrar AK Parti Üsküdar Belediyesi Başkanlığına aday gösterildi.

Üsküdar'ın çehresini değiştiren ve bölgeye değer katan Türkmen, daha önce defalarca olduğu gibi çocukların kalbini kazanmaya yönelik yeni projelerle hazırlanıyor. Peki, Üsküdar Çocuk Köyü'nde neler var? Üsküdar Çocuk Köyü'ne nasıl gidilir, giriş çıkış saatleri kaç?

Silahımı belime taktım! Süleyman Soylu 15 Temmuz gecesini anlattı: Çankaya'ya gelseydi onu öldürecektik! Silahımı belime taktım! Süleyman Soylu 15 Temmuz gecesini anlattı: Çankaya'ya... Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ'NDE NELER VAR?

Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen, yaptığı açıklamada Üsküdar Çocuk Köyü'nün içerisinde neler olduğunu tek tek anlattı. Türkmen, "Burada suyla çalışan değirmenler var. Buraya gelen çocuklarımız un öğütecekler. Bunun yanında seyir teraslarımız var. Köy camisi ve köy konağı inşa ettik. Köy restoranı, atölyesi, kahvesi var. Bunun yanında ağır ve ahıl var. İçinde küçük ve büyükbaş hayvanlar var. Burada çocuklarımız ata binebilecekler." dedi.

Mert Furkan Bayram kimdir? Mert Furkan Bayram kimdir? Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ'NE NASIL GİDİLİR?

Üsküdar Çocuk Köyü'nün adresi belli oldu. Üsküdar Çocuk Köyü'nün açık adresi şu şekildedir; "Küçüksu, Metin Sk., 34684 Üsküdar/İstanbul"

Üsküdar Çocuk Köyü'ne arayıp ulaşmak isteyenler için telefon numarası: (0216) 531-30-00

Ciro Immobile yıllık maaşı ne kadar? Beşiktaş Ciro'ya ne kadar para verecek? Ciro Immobile yıllık maaşı ne kadar? Beşiktaş Ciro'ya ne kadar... Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ KAÇ?

Üsküdar Çocuk Köyü giriş çıkış saatleri henüz belli değil. 

Habere Tepki Ver

16

3

3

1

0

0

1

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading