Yandex Metrica

Ünlü isim gram altının 650 TL olacağı tarihi açıkladı! Yatırım için en doğru zaman ne zaman?

Ünlü isim gram altının 650 TL olacağı tarihi açıkladı! Yatırım için en doğru zaman ne zaman?

Altının gramı geçtiğimiz hafta rekor kırmasının ardından şu sıralarda 551 TL'den işlem geliyor. Ancak ünlü analist gram altının 650 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. İşte, detaylar...

Gündem

23.01.2024, 18:12

Araştırmacı yazar Haluk Özdil'den gram altın fiyatlarına ilişkin ezber bozan bir açıklama geldi. Özdil, altının 650 TL olacağını söyleyerek tarih verdi.

Youtube kanalı üzerinden önemli değerlendirmelerde bulunan Haluk Özdil, 2021 sonu itibariyle gram altın fiyatlarının 650 TL olacağını açıkladı.

gram altın 650 TL olacak mı

Haluk Özdil, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Benim ölçüm, yıl sonu itibariyle altının gramı 650 TL olacak. Ancak burada bir sorun var. Türkiye, Suriye’de bir operasyona girerse, güvenliğimiz açısından böyle bir adım olursa, iç siyasette bir takım şeyler olursa altın o zaman rekor üstüne rekor kırar. Yani 800’leri bile görebilir. Harekatın altına yansıması zayıf ama etkisi olacaktır. Sabredip yatırım yapanlar için büyük para, bu yükselişler... Bu iş analiz işidir. Nokta atışı tavsiye veriyorum. Paranız erimesin diye diyorum. Kenarda mesela varsa 10 bin lira paranız erimesin diye kullanmak gerek"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading