Yandex Metrica

Ümraniye'de ailesini katleden caniden pes dedirten ifade: Uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor

Ümraniye'de ailesini katleden caniden pes dedirten ifade: Uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Ümraniye ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney'i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney'in hakimlikte verdiği ifade ortaya çıktı. Suat Güney ifadesinde, "Neden burada olduğumu bilmiyorum. Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor" dedi.

Gündem

29.02.2024, 22:41

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Ümraniye ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Suat Güney simli vatandaş, birlikte yaşadığı kadını ve iki kızını öldürdü.

Fatih Sultan Mehmet Mahahallesi'nde bulunan sitede meydana gelen olayda Suat Güney, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha Güney (31) Mine Güney (30) 'i silahla vurarak öldürdü.

Katliam yaptıktan sonra kaçan Suat Güney, Kartal Karlık Mahallesi Soğanlık Caddesi'nde bir kickboks salonunda yakalandı.

Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır! Doğan Aydal'ın 'Erdoğan' sözlerine peş peşe tepkiler: Hukuk dışı söylemler gerekli cevabı bulacaktır Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır! Doğan Aydal'ın 'Erdoğan' sözlerine peş peşe tepkiler:... Haberi Görüntüle

3 TABANCA 6 ŞARJÖR ELE GEÇİRİLDİ

Suat Güney'in üzerinde yapılan aramada 3 tabanca, 6 şarjör içinde çok sayıda mermi, bıçak, pasaport ve yüklü miktarda döviz ele geçirildi. Ümraniye'de dehşet saçan Suat Güney, savcılık ifadesinin ardından hakimliğe sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şeyha Mahra kimdir? Dubai Prensesi Şeyha Mahra eşini sosyal medaydan boşadı! Şeyha Mahra kimdir? Dubai Prensesi Şeyha Mahra eşini sosyal medaydan... Haberi Görüntüle

''OLAYDAN HABERİM YOKTU''

Kickboks salonuna saklanan Suat Güney'in yanında bulunan salon sahibi F.D ise cinayetten haberinin olmadığı, kendisini arabayla alınmasının istediğini belirtti. Şüpheli F.D; “Beni telefonla arayarak yanına çağırdı. Ben de aracımla onu alıp birlikte spor salonuna gittik. Yoldayken moralinin bozuk olduğunu gördüm ve nedeni sordum. O da 3 saat sonra anlatacağını söyledi. Olaydan haberim yoktu." dedi.

Adana'da orman yangını! Havadan müdahale edilemiyor Adana'da orman yangını! Havadan müdahale edilemiyor Haberi Görüntüle

''BEN ÖLDÜRMEDİM, UZAYLILAR ÖLDÜRDÜ''

F.D ve Suat Güney adliyey ifade vermek için gittiklerinde ''neden öldürdünüz?'' sorusuna, ''Ben öldürmedim uzaylılar öldürdü.'' cevabını verdi.

Erkan Şahin kimdir? Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin nereli? Erkan Şahin kimdir? Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin nereli? Haberi Görüntüle

"UZAYLI ALÇAKLARIN PEŞİNE NEDEN DÜŞÜLMÜYOR"

Şüpheli Suat Güney hakimlikteki ifadesinde şunları kaydetti;

"Ben bu konu ile alakalı daha önce ayrıntılı ifade vermiştim. O ifademi aynen tekrar ederim. Neden burada olduğumu bilmiyorum. Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor"  

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading