Yandex Metrica

Ümit Özdağ'ın iç savaş çağrısına İçişleri Bakanlığı'ndan yanıt! 'Suç duyurusunda bulunacağız'

Ümit Özdağ'ın iç savaş çağrısına İçişleri Bakanlığı'ndan yanıt! 'Suç duyurusunda bulunacağız'

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, düzenlediği 'Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın iç savaş kışkırtması yaptığı sözler için dava açılacağını belirtti.

Gündem

23.01.2024, 19:29

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, 'Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 

Çataklı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. 

MHRS çöktü mü, randevu alınabiliyor mu? Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde sorun var mı? MHRS çöktü mü, randevu alınabiliyor mu? Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde... Haberi Görüntüle

ÖZDAĞ TÜRKİYE'DE İÇ SAVAŞ KIŞKIRTMASI YAPIYOR 

Özdağ açıklamasında, "Türkiye'de iç savaş çıkacak, yüzde 100 ihtimal ama mesele ne zaman olacağı" ifadelerini kullanmıştı. 

Özdağ'ın iç savaş kışkırtıcılığı yaptığı bu sözlerine cevap gecikmedi. İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı, konuyla alakalı yaptığı açıklamada, Özdağ'ın açıklamalarına tepki göstererek dava açılacağını söyledi. 

Bakan Tunç'tan çarpıcı açıklamalar! FETÖ elebaşının iadesi için dikkat çeken detay Bakan Tunç'tan çarpıcı açıklamalar! FETÖ elebaşının iadesi için dikkat çeken... Haberi Görüntüle

ÖZDAĞ'DA DAVA AÇILACAK 

Çataklı açıklamasında, "Bunun çok açık iç savaş kışkırtıcılığı olduğunu düşünüyoruz. Ve bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading