Yandex Metrica

Ülkü Ocakları'na 'terör örgütü' diyen Titus'un emri kimden aldığı belli oldu

Ülkü Ocakları'na 'terör örgütü' diyen Titus'un emri kimden aldığı belli oldu

Ülkü Ocakları'nın 'terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını' isteyen ABD Temsilciler Meclisi üyesi Dina Titus, FETÖ elebaşı Gülen'in 'manevi oğlu' Enes Kanter'le görüntülü sohbetteymiş!

Gündem

02.02.2024, 22:23

15 Temmuz işgal girişimine direnen kim varsa çok geçmeden ABD tarafından hedef alınıyor. Washington'daki siyonist lobiler tarafından sevk ve idare edilen ABD Kongresi, birbirinden tuhaf taleplere imza atıyor. Bunun son örneği geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları hakkında 'terör örgütü' soruşturması istenmesi oldu. 

ABD Temsilciler Meclisi üyesi Demokrat Nevada vekili Dina Titus, Ülkü Ocakları hakkında ABD Dışişleri'nin terör soruşturması yapması için önerge verdi. Titus, Washington'da pek çok senatörü rüşvet ve 'bağış'larla besleyen Fetullahçı Terör Örgütü ile ilişkili bir isim. 

Ortaya çıkan görüntülere göre Dina Titus bir süre önce FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 'manevi oğlum' diye hitap ettiği basketbolcu Enes Kanter'le çevrimiçi toplantıdaydı. 

NBA oyuncusu olmasından kaynaklanan popüleritesini FETÖ için kullanan Enes Kanter, örgütün geçtiğimiz günlerdeki 'bağış' kampanyasına katılarak Washington'da pek çok senatör ve vekille irtibat halinde olduğunu dile getirmişti. 

Kanter'in çevrimiçi görüştüğü isimlerden birinin Dina Titus olduğu son görüntülerle birlikte kesinleşti. Titus'a Ülkü Ocakları ile ilgili teklifi sunması için FETÖ'nün ricacı olduğu sanılıyor. Titus'un bunun karşılığında örgütten ne kadar rüşvet aldığı şimdilik bilinmiyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading