Yandex Metrica

Ukrayna heyeti Baykar'da: Zelenskiy'den Bayraktar'a devlet nişanı

Ukrayna heyeti Baykar'da: Zelenskiy'den Bayraktar'a devlet nişanı

Ukrayna'dan üst düzey bir heyet Baykar Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Andriy Yermak Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'a, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy tarafından verilen "Devlet Liyakat Nişanı" takdim etti.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Andriy Yermak ve beraberindeki heyet Baykar Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Yermak, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'a, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy tarafından verilen Devlet Liyakat Nişanı'nı takdim etti.

Seçil Erzan hakkında yeni iddianame! İki kişinin ismini verdi: O adam büyük tefeci Seçil Erzan hakkında yeni iddianame! İki kişinin ismini verdi: O... Haberi Görüntüle

'İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ'


Ziyarette İHA'ların bölgede üretimi ile ilgili işbirliği projeleri üzerine konuştular. Andriy yermak Twitter hesabında yaptığı açıklamada "Stratejik ortaklarımızla yakın işbirliği içinde devletimizin savunma kabiliyetini güçlendirmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi. 


Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ise ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Devlet Liyakat Nişanı için Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ve Andriy Yermak'a teşekkür etti. "Ukrayna için adil ve kalıcı bir barışın en kısa zamanda tesis edilmesini temenni ederim" sözlerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading