Yandex Metrica

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı: İkinci turda Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ı destekleyeceğiz

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı: İkinci turda Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ı destekleyeceğiz

Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, 28 Mayıs pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için 28 Mayıs'ta sandıklar bir kez daha kurulacak. İkinci turda, İlk turda en yüksek oyu alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak.

Alevi Bektaşi Türkmen vakfı, pazar yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Kamuoyuna bilgisine;

Alevi Bektaşi Türkmen vakfı başkan, üye ve tüm alevi canlar olarak yüce Türk milletine ilan ederiz ki; 

28 mayıs günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi sıradan, bilindik, her zamanki gibi yaptığımız sade bir seçim değildir. 28 mayıs cumhurbaşkanlığı bir seçim değildir aslında. Bu seçim varlıkla yokluğun tercihidir. Bu seçim, istikrarın devamı, barışın korunması, insanımızın kardeşliği, milletimizin dirligi, birliğinin sürdürülüp sürdürülmeme referandumudur. Bu referandum; şahlanan ekonominin, yakalanan teknolojinin, İHA'ların, SİH'ların, insansız hava araçlarının, Altay tanklarının, tarihinde ilk defa Türk işçi emeği ve mühendislerinin bilgileri ile yüzdürülen  uçak gemilerinin üç tarafı denizlerle, dört tarafı düşmanlarla çevrili güzel ülkemizin kutlu yüzyılını gelecek kuşaklara aktarma seçimidir.

Türkmen Alevilerinden Cumhur İttifakı'na destek

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

''KANDİL BESLEMELİ PKK VE FETÖ'CÜLERE KARŞI VERİLEN MÜCADELE''

Bu seçim, Türk varlığının ilelebet bu topraklarda ve bölgede yüklendiği sorumlulukla birlikte huzur ve barışının devamını isteyip istememe seçimidir. Bu seçim, 21 yıldır ekonomide, eğitimde, sağlıkta, teknolojide, kültürde ve her türlü askeri bilgi ve teknolojilerinde cağdaşları ile boy ölçüsüp rekabet edebilecek konuma getirilmiş Türkiye cumhuriyeti devletinin var olup olmama seçimidir ve bu seçim 21 yıldır gecesini gündüzüne katmış, bu uğurda her şeyden vazgeçerek milletin derdini dert edinmiş ve Türkiye yuzyilinin baş mimarı reisi cumhurumuz Recep Tayyip Erdogan'ın Kandil beslemeli PKK ve Pensilvanya'nın kurşun askeri FETÖ'culara karşı verdiği mücadelenin devamını isteyip istememe seçimidir.

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN'I DESTEKLİYORUZ''

28 mayısta yapılacak seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'nın yanında durmayı ve desteklediğimizi açıklıyoruz.

Kamu Oyuna saygılarımla
Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Bşknı  
Özdemir Özdemir

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading