Yandex Metrica

Türkiye'yi bir anda etkisi altına alacak! Meteorolojik kaynaklar açıkladı: Cuma gece saatlerinden itibaren...

Meteorolojik kaynaklar tarafından gelen son bilgilere göre, cuma gece saatlerineden itibaren etkisini göstermeye başlayacak, hafta sonu tüm Türkiye'yi etkisi altına alacak. İstanbul ve Ankara için önemli uyarı.

Gündem

20.02.2024, 16:56

Türkiye, tarihin en tuhaf kış aylarından birini yaşamaya devam ediyor. Yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi üzerine Meteorolojik kaynaklardan alınan en son bilgilere göre, cuma gece saatlerineden itibaren etkisini göstermeye başlayacak, hafta sonu tüm Türkiye'yi etkisi altına alacak.

Son dakika.. AFAD duyurdu: Bursa'da deprem meydana geldi Son dakika.. AFAD duyurdu: Bursa'da deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

İSTANBUL 16 DERECEYİ GÖRECEK

Meteoroloji uzmanı Ahmet Uçar, sosyal medya hesabından şunları yazdı: 

"Ankara'da da İstanbul'da da önümüzdeki bir hafta boyunca yağış ihtimali yok denecek kadar az görünüyor. Mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonuna doğru hissedilir derecede artmaya başlayacağı ve normallerinin 9-10 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyor." 

Yeni gelecek sıcak hava dalgasıyla birlikte hafta sonu İstanbul'da hissedilen hava sıcaklığının 16 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Ankara'da ise 14 dereceler görülecek.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading