Yandex Metrica

'Türkiye Yüzyılı' vizyonu için geri sayım! Bakanlardan dikkat çeken mesajlar

'Türkiye Yüzyılı' vizyonu için geri sayım! Bakanlardan dikkat çeken mesajlar

Milyonların beklediği tarihi gün geldi çattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu tüm Türkiye ile paylaşacak. Tarihi konuşma öncesinde birçok bakan ve bürokrat sosyal medya hesabından 'Türkiye Yüzyılı' paylaşımında bulundu. İşte 'Türkiye Yüzyılı' paylaşımları...

Gündem

23.01.2024, 20:00

Türkiye tarihi bir günü yaşıyor...
100'üncü yaşına girmeye hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti'nde birçok proje ve hedeflerle ülkeyi yöneten AK Parti, 'Türkiye Yüzyılı' ile yeni yüzyılı şekillendirecek plan, proje ve hedeflerini kamuoyuna duyuracak.

Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak üzere... Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak... Haberi Görüntüle

BAKAN VE BÜROKRATLARdan 'TÜRKİYE YÜZYILI' MESAJI

Erdoğan'ın tarihi açıklaması öncesi İçişleri Bakanı Süleyman Solu'dan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya kadar birçok bakan ve bürokrat 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna ilşkin paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşımlar:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ’ın eser ve hizmet siyaseti, ülkemizin yeni kazanımlara kavuşacağı Türkiye Yüzyılı’nda daha da derinleşecek, daha büyük kalkınma hamleleriyle milletimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak.'' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı paylaşımda, ''Tarih yazdığımız, asırlık hayalleri gerçeğe dönüştürdüğümüz, geleceğe ulaştığımız bir yüzyıl! Türkiye Yüzyılı için hazırız!'' dedi.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU

ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ

AİLE VE SOSYAL POLİRTİKALAR BAKANI DERYA YANIK

ENERJİ  VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA

ÇEVRE,ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ

TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞÇİ

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT BİLGİN

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN 

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ÇELEBİ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading