Yandex Metrica

Türkiye tarihinde hiç bir dönem yenilgiyi kabullenmeyen CHP'de değişmeyen yalan: Nefes alamayacaksınız!

Türkiye tarihinde hiç bir dönem yenilgiyi kabullenmeyen CHP'de değişmeyen yalan: Nefes alamayacaksınız!

Türkiye 14 Mayıs seçimlerinde sandık başına giderek iradesini ortaya koydu. Sandıktan çıkan sonucu kabullenemeyen muhalefet 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için algı operasyonları yapmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilmesi durumunda özellikle özgürlüklerin kısıtlanacağı 'nefes dahi alamayacaksınız' yönünde sık sık algı yapmaya başlayan CHP'lilerin bu oyununu geçmişte de devreye koyduğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994’te Belediye başkanı seçilmesinin ardından TRT tarafından yapılan röportaj bunun en dikkat çeken örneğini yansıtıyor.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Türkiye'nin seçim süreci hala devam ediyor. 14 Mayıs günü sandığa giden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçerek seçimi önde götürmesini sağladı. Sandıktan çıkan sonucu hazmedemeyn CHP'liler ikinci tur için algı ve yalan çalışmalarına devam ediyor. Özellikle vatandaşları adalet, özgürkük ve demokrasi yönünden yalanlarla etkilemeye çalışan CHP'liler siyasi tarihleri boyunca yalanın arkasına sığındılar.

Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Haberi Görüntüle

TRT, CHP'LİLERE MİKROFONU UZATTI 

Bunun en güzel örneği sosyal medyada karşımıza çıkan TRT tarafından yapılan 1994 yılında yapılan röportaj. Bu röporjda mikrofon uzatılan CHP seçmeninin geçmişteki aynı zihniyetini günümüzde de devam ettirdiğini gösteriyor. 

Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Haberi Görüntüle

CHP ZİHNİYETİ HİÇ DEĞİŞMİYOR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994’te Belediye başkanı seçilmesinin ardından TRT’nin yaptığı röportajda, Türkiye'deki muhalefet ve belirli çevrelerin bugünde sürdürdüğü yalanını açıkça gözler önüne seriyor.

Bugün 23 Nisan! Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl önce açıldı Bugün 23 Nisan! Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl önce... Haberi Görüntüle

HEPSİNİN DİLİNDE AYNI SÖYLEM 

Mikrofonun uzatıldığı her bir kişinin tek bir ağızdan aynı sloganı söylercesine baş örtüsüyle ilgili açıklamaları ve türbanlı olmayan bayanların özgürlüklerine kısıtlama geleceğiyle ilgili algı çalışmaları CHP zihniyetinin ne kadar zaman geçerse geçsin değişmeyeceğinin göstergesi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading