Yandex Metrica

Türkiye'nin her yerinde ortaya çıktılar! CHP ve İYİ Parti kentsel dönüşüm projelerini tek tek engelledi

Türkiye'nin her yerinde ortaya çıktılar! CHP ve İYİ Parti kentsel dönüşüm projelerini tek tek engelledi

Son 20 yılda Türkiye'nin birçok şehrinde yapılmak istenen kentsel dönüşüm projeleri birçok defa muhalefetin engeline takılmıştı. Son olarak birinci derece deprem bölgesinde yer alan Manisa'da AK Partili Yunusemre Belediyesi'nin 4 mahallede yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerinin CHP ve İYİ Partililerinin engeline takıldığı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:33

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Kocatepe, Gediz, Bayındırlık, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsayan 365 dönümlük alan için kentsel dönüşüm projesi 2017 yılında duyurulmuştu. 

Son dakika: İsrail'e ihracat kısıtlaması! Ticaret Bakanlığı: İhracat tescil işlemi kesinlikle yapılmamaktadır Son dakika: İsrail'e ihracat kısıtlaması! Ticaret Bakanlığı: İhracat tescil işlemi... Haberi Görüntüle

CHP'LİLER KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİ ENGELLEDİ 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilmek istenen proje CHP'nin engelleme girişimleriyle yavaşlatılmıştı. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in önderliğindeki partililer Manisa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesine engel olmak için kampanyalar düzenledi. Yaptıkları toplantılarla halkın kafasını karıştırmaya çalıştı. 

Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması Filistin halkı için övünç kaynağıdır' Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması... Haberi Görüntüle

HALKI ORGANİZE ETMEYE ÇALIŞTILAR 

Sokak sokak gezen CHP'liler askı sürecindeki projeyi yavaşlatmak için vatandaşlara itiraz dilekçeleri dağıttı. CHP'lilerin kentsel dönüşüme karşı yürüttüğü çalışmalar nedeniyle projenin yavaşlatılması sağlandı.

CHP'nin engellemelerine rağmen Şehzadeler ilçesindeki çalışmalar geçtiğimiz sene yeniden başladı. 

Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray, Artova, Yeşilyurt) yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray,... Haberi Görüntüle

2 BİN 300 KONUT DÖNÜŞTÜRÜLECEK 

Bölgede 2 bin 300 konut dönüştürülürken, projenin ilk etabında bölgeye 605 konut ve 54 işyeri yapılacak. Bölgedeki 446 bina 666 bağımsız birimin yıkımı yapılacak. 

Kiraya çıkan hak sahiplerine da kira yardımları da ödeniyor. TOKİ tarafından 26 Aralık 2022 tarihinde yapılan ihale sonrasında, Acar Spor Tesisler Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi ihaleyi kazandı. İnşaat ihalesinin toplam bedeli 767 Milyon 828 bin lira olarak açıklandı. Projenin 2 yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Haberi Görüntüle

10 YIL KAYIP YAŞANDI 

Yunusemre ilçesindeki CHP ve İYİ Parti'nin engelleme çalışması ile Laleli, Mesir, Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projeleri iptal edilmişti. 

Muhalefetin karşı çıkması ile birinci derece deprem bölgesinde yer alan Manisa'da 10 yıllık bir süre kaybı yaşandı. 

Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR GEÇEN SENE BAŞLAYABİLDİ 

AK Partili Yunusemre Belediyesi'nin 2 mahallede hayata geçirmek için çalışma yaptığı proje ancak geçen sene başlayabildi. 

Proje kapsamında ilk olarak Mutlu Mahallesi'nde hak sahipleriyle sözleşme süreci tamamlandı. Mutlu Kent Sitesi ismini taşıyan projede ilk kazma önümüzdeki günlerde vurulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading