Yandex Metrica

Türkiye günlerdir bu kazayı konuşmuştu! Acılı babadan Eylem Tok ve eski eşi Bülent Cihantimur'dan iki talep

Türkiye günlerdir bu kazayı konuşmuştu! Acılı babadan Eylem Tok ve eski eşi Bülent Cihantimur'dan iki talep

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu ölümlü trafik kazasına ilişkin acılı baba konuştu. Eylem Tok ile eski eşi Bülent Cihantimur'dan iki talebi olduğunu belirten acılı baba Özer Aci, ''Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum'' dedi.

Gündem

16.04.2024, 13:19

1 Mart gecesi meydana gelen korkunç olayda İstanbul Eyüpsultan'da annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un neden olduğu ölümlü kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, firari Eylem Tok ve oğluna yakalama kararı çıkarttı. Savcılıkta ifade veren baba Bülent Cihantimur’a ise yurt dışına çıkış yasağı koydu. Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kadın çalışan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçan Anne ve oğlu New York sokaklarında görüntülendi. Söz konusu görüntülerde Eylem Tok ve oğlunun gülümsediği anlar dikkat çekti.

YRP'de Gazze istifası: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin'deki katliamların baş sorumlusu olarak gösterilmesi kabul edilemez' YRP'de Gazze istifası: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin'deki katliamların baş sorumlusu olarak... Haberi Görüntüle

ABD'DE YARGILANABİLİR

Eylem Tok ve katil oğlu, Columbus Corner'dan başlayıp kuzeye doğru uzanan ve Central Park'a hakim Yukarı Batı Yakası'nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturduğu öğrenildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlu T.C'nin ABD makamları tarafından da yargılanabileceğini söyledi.

Bakan Tunç, “Eylem Tok ve oğlu, ABD makamları tarafından yargılanabilir. ABD makamları, 'Sen yabancı ülkede bir yabancıya karşı suç işledin, benim vatandaşımsın, dolayısıyla seni benim kanunuma göre yargılayacağım.' diyebilir.” dedi.

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim? Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli... Haberi Görüntüle

ACILI BABA KONUŞTU: TORUNUMUN HAKKINI YEDİRMEM

Türkiye'yi yasa boğan korkunç kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, oğlunun ölümünün 40. gününde Milliyet’e konuştu.

Acılı baba yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

''Bakın bugün 40 gün oldu ama kimseden hiçbir ses yok. Ne ‘Geçmiş olsun’ diyen ne de ‘Başınız sağ olsun’ diyen var. Bizi insan olarak görmediler” diyen Özer Aci “Ama eninde sonunda gelip teslim olacaklar. Ben söylediğim sözlerimin arkasındayım, onların bir lokması benim boğazımdan geçmeyecek. Ama benim 1.5 yaşında babasız kalan torunumun hakkını da onlara yedirmem, onun bedelini de ödeyecekler” 

1 Mayıs bugün İstanbul'da otobüsler (toplu taşıma) ücretsiz mi? İstanbul'da İETT metrobüs, metro bedava mı? 1 Mayıs bugün İstanbul'da otobüsler (toplu taşıma) ücretsiz mi? İstanbul'da... Haberi Görüntüle

''TORUNUMUN 20 YILLIK EĞİTİM MASRAFINI ALACAĞIM''

Eylem Tok ve eşinden iki talebi olduğunu belirten Özer Aci, ''İlki, Bülent Bey’e şunu soracağım, ‘Senin çocuğun nerede okuyordu?’ Çocukları Hisar Okullarında okuyordu. ‘Hisar Okullarına bu yıl kaç para ödediniz?’ Cevabı, ‘Ben bilmiyorum muhasebeci ödedi’ olacak büyük bir ihtimalle ve muhasebecisine arayıp sormasını söyleyeceğim ve ona göre torunumun 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım, bu parayı da çocuğun hesabına yatıracağım. Giyim ve yemek masrafı da istemiyorum. Oğluna ne kadar ödemişse, torunumu da bir evladı bilsin ödesin. ‘Ben okuturum’ falan bunu kabul etmiyorum, yok öyle bir dava. Ben onlarla her yıl, okul masrafı için karşı karşıya da gelmek istemiyorum. Kuru laflara karnım tok. Ne yapılacaksa bugün yapılacak. Üç yıl, beş yıl sonra benim çocuğumu okutacak mı okutmayacak mı onu düşünemem.'' dedi.

DEM Parti'de Atatürk ve Erdoğan istifası: 'Yapılanları kabul etmemiz mümkün değil' DEM Parti'de Atatürk ve Erdoğan istifası: 'Yapılanları kabul etmemiz mümkün... Haberi Görüntüle

''KİBRİNİZDE BOĞULUN, PARANIZ BATSIN''

''Ne olurdu çocuğu oradan oraya sürüklemeyip getirip adalete teslim etseydiler.'' diyen acılı baba, ''Ailesi, ‘Bu çocuğun bir eğitim hayatı var, yapmış bir hata, cahildir’ deyip bizim acımızı neden paylaşmadı. Nereye kadar kaçacaklar. Biz takdiri ilahiye inanan insanlarız, oğlumun vadesi oraya kadarmış ama sonrasında yaşananlar vahşet, insanlık dışı davranışlar. Bu kibirle nereye kadar gidecekler. Kibir para, kibir para... Kibrinizde boğulun, paranız batsın” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Haberi Görüntüle

''OĞLUM İÇİN ANIT İSTİYORUM''

Baba Aci, ikinci isteğini de şu ifadelerle özetledi;

''Oğlum şu an mezarda yatıyor ama ismi hala yankılanıyor. İsminin yaşayacağı bir anıt istiyorum. 100 bin TL’lik, 200 bin TL’lik olur, bedeli beni bağlamıyor. Bunu da bana çok görmesinler. Kendi kafalarına göre de ‘Burada bunu yaptıracağım’ değil, benim istediğim yerde olacak, bu kadar hakkım da olsun.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading