Yandex Metrica

Türkiye Finlandiya ve İsveç'e geri adım attırdı! Batılılar Türkiye'yi överken Batıcılar Türkiye'yi eleştirdi

Türkiye Finlandiya ve İsveç'e geri adım attırdı! Batılılar Türkiye'yi överken Batıcılar Türkiye'yi eleştirdi

Türkiye'nin NATO Liderler Zirvesi öncesinde gerçekleştirdiği dörtlü görüşmede İsveç ve Finlandiya'ya taviz verdirdi. İki İskandinav ülkesi artık PKK terör örgütüne destek göstermeyeceğini açıklarken Türkiye'ye karşı savunma sanayi ambargosunu da kaldıracaklarını açıkladı. Bu gelişmeler ışığında bu iki ülkenin NATO'ya girmesinin önü açıldı. Diğer yandan batılı yazarlar Türkiye'nin bu başarısından övgü dolu sözlerle bahsederken, Türk olan fakat Batı medyasında yazan bazı yazarlar çareyi yine Türkiye'ye saldırmakta buldu.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Türkiye dün NATO Liderler Zirvesi öncesinde İsveç ve Finlandiya ile gerçekleştirilen toplantı sonrasında bu iki ülkeden bir dizi taviz alarak, tarihi bir başarıya imza attı. 

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvuracaklarını açıklamaları sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iki ülkenin terör yuvası olduğunu belirterek başvurularını veto edeceklerini açıklamıştı.

Ankara'da EGO otobüs ücretlerine zam mı geldi? Ankara tam, öğrenci ücreti ne kadar oldu? Ankara'da EGO otobüs ücretlerine zam mı geldi? Ankara tam, öğrenci... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN ZİRVE ÖNCESİ TARİHİ BAŞARISI 

İsveç ve Finlandiya'nın söz konusu açıklamanın ardından bir dizi oyalayıcı girişimi sonrası dün bu iki ülke NATO Liderler Zirvesi öncesi yapılan görüşmede PKK terör örgütüne olan desteğe son verilmesi, teröristlerin iadesi ve gizli savunma sanayi ambargosunun kaldırılması konusunda Türkiye'nin taleplerini yerine getirmeye söz veren anlaşmaya imza attılar. 

Konut kredisi faizleri ne zaman düşecek? 2024 Ağustos-Eylül-Ekim konut kredisi faizi ne kadar olur? Konut kredisi faizleri ne zaman düşecek? 2024 Ağustos-Eylül-Ekim konut kredisi... Haberi Görüntüle

BATI TÜRKİYE'Yİ ÖVERKEN BATICI TÜRKLER TÜRKİYE'Yİ ELEŞTİRDİ 

Türkiye'nin söz konusu başarısı dünya basınında geniş yer buldu. Dünya basını Türkiye'nin başarısında övgüyle söz ederken, Türk isimli batıcı yazarlar konu ile ilgili Türkiye'yi kötüleyen yorumlarda bulundular. 

Konuyla alakalı sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan Çetin Kaya Koç, batılıların Türkiye'ye karşı daha objektif olacağını belirtti. 

Kritik uyarı! Kişisel verileriniz güvende mi? Microsoft çöktü: Banka hesaplarının şifresini değiştirmek gerekiyor mu? Kritik uyarı! Kişisel verileriniz güvende mi? Microsoft çöktü: Banka hesaplarının... Haberi Görüntüle

BATILILAR TÜRKİYE'YE KARŞI DAHA OBJEKTİF

Koç, Türk isimli batıcı yazarların Türkiye'ye karşı gerçeklerden daha uzak ve acımasız olduğunu belirterek, ekseryitlerinin Türkiye'deki misyoner liselerden mezun olduğunu belirtti. 

'Bizi sokmaları için çiyan yetiştiriyoruz' diyen Koç şu ifadelere yer verdi: 

Batılılar daha objektif; nedense Türk isimli Batıcı yazarlar Türkiye’ye karşı en çok gerçeklerden uzak, en acımasız ve en alçakça yorumları yazıyor. Bunlar TRde yetişmiş, çoğu TRdeki misyoner liselerden mezun kişiler. Bizi sokması için çiyan yetiştiriyoruz

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading