Yandex Metrica

Türkiye beyaza bürünecek! Meteoroloji uzmanı cuma gününe dikkat çekti: İstanbul'a kar yağacak mı?

Tüm Türkiye'yi etkisi altına almaya hazırlanan soğuk hava dalgası için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi. Sıcaklıkların bir anda düşeceğini belirten meteoroloji vatandaşları tedbir almaları konusunda uyardı. Peki İstanbul'a kar yağacak mı? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Cuma gününe dikkat çeken Prof. Dr. Orhan Şen kritik açıklamalarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 21:49

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ndan yapılan açıklamada, yurdun genelinde parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege, Akdeniz, iç Anadolu, Batı Karadeniz'in doğusu, orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağışlı hava etksini gösterecek. Hava sıcaklıkları yurdun günet kesimlerinde 2-4 derece üzerinde diğer yerlerde mevsim normallerinde seyredecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Haberi Görüntüle

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

İstanbul'a kar yağacak mı? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a yağan kar tutacak mı? Konuyla ilişkin açıklama yapan Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbul’a kar gelmiyor. Gelen sistemler Akdeniz üzerinden geldiği için kar değil yağmur yapıyor. Cuma gününe kadar sıcaklık 12-13 derece, cuma günü de 18 dereceye kadar çıkacak İstanbul’da. Lodos da gelecek ama kuzeye dönüyor rüzgar ve sıcaklıklar süratli şekilde düşecek." ifadelerini kullandı.

TFF başkanı kim oldu? Başkanlık seçimi açıklandı mı? TFF Başkanlık seçimi saat kaçta açıklanır? TFF başkanı kim oldu? Başkanlık seçimi açıklandı mı? TFF Başkanlık... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE DONACAK

"Türkiye genelinde sıcaklık 8-9 derece düşecek" diyen Şen, "Cumartesi Pazar gününden itibaren Türkiye’ye kar gelecek ama İstanbul’a gelmeyecek." şeklinde konuştu.

Trump'a suikast girişimi piyasaları nasıl etkiler? Borsa, dolar, altın yatırımcısı merakta! Trump'a suikast girişimi piyasaları nasıl etkiler? Borsa, dolar, altın yatırımcısı... Haberi Görüntüle

KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK

Sözlerine devam eden Prof. Dr. Orhan Şen, "İç Anadolu, İç Ege, Marmara güneyi ve doğusunda, Doğu Anadolu’da kuvvetli kar yağışı görülecek. Ulaşımda etkisi olur." dedi. Şen ayrıca, İç Anadolu, Trakya ve Ege’de sis meydana gelecek. Ulaşımda etkisi olabilir. Nemden dolayı da biraz daha üşüyoruz. Yağışsız geçecek bir Türkiye olacak. Cuma gününden sonra hızlı düşüş var. İç Anadolu’da kar yağışı olacak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading