Yandex Metrica

TÜRKELİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Türkeli Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Türkeli'nde hangi parti ne kadar oy aldı?

TÜRKELİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Türkeli Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Türkeli'nde hangi parti ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde Türkeli'nde belediye başkanı kim oldu? Sinop'un Türkeli ilçesinde AK Parti, İYİ Parti, MHP, CHP 31 Mart'ta ne kadar oy aldı? İşte Sinop Türkeli'nde seçim sonuçlarına dair tüm detaylar... 

Gündem

17.04.2024, 18:17

31 Mart 2024 Sinop Türkeli seçim sonuçları, Sinop Türkeli belediye başkanlığı ve ilçe genel meclis seçim sonuçları, belli oldu mu? sorularının yanıtı merak edilerek araştırılıyor. 

Türkeli'nde belediye başkanı ve meclis üyeleri için Türkiye genelinde olduğu gibi seçim gerçekleştirildi. Yerel seçim heyecanının yaşandığı kentlerden biri de Sinop'un Türkeli ilçesi oldu. 

Sinop Türkeli'nde seçim kapsamında oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyiş başladı. Sinop Türkeli ilçesinde seçim sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Peki, Türkeli'nde seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Türkeli'nde yeni belediye başkanı belli oldu mu? Türkeli'nde 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİNOP TÜRKELİ SEÇİM SONUÇLARI

Türkeli'nde kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Türkeli Belediye Başkanı kim oldu? Türkeli'nde belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading