Yandex Metrica

Türkan Şoray hangi filmde Sabiha, Güllü veya Türkan adlı bir karakteri canlandırmadı?

Türkan Şoray hangi filmde Sabiha, Güllü veya Türkan adlı bir karakteri canlandırmadı?

ATV'nin popüler yarışma programı ve en çok kazandıran Kim Milyoner Olmak İster, her hafta izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmayı sürdürüyor. Yeni bölümü ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster, izleyicileri bir kez daha ekran başına kilitlemeyi başardı ve sorulan sorular arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Türkan Şoray ile ilgili çıkan soru ise kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Peki, Türkan Şoray hangi filmde Sabiha, Güllü veya Türkan adlı bir karakteri canlandırmadı?

Gündem

29.04.2024, 11:52

Yarışmacılara yöneltilen birbirinden ilginç sorular, izleyicilerin de merakla cevaplarını öğrenmek istemesine neden oldu. Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde sorulan soruların yanıtları, izleyiciler tarafından da büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Türkan Şoray hangi filmde Sabiha, Güllü veya Türkan adlı bir karakteri canlandırmadı?

Meclis'te yeni Anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP lideri Özel'i ziyaret etti! Meclis'te yeni Anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP lideri... Haberi Görüntüle

TÜRKAN ŞORAY HANGİ FİLMDE SABİHA, GÜLLÜ VEYA TÜRKAN ADLI BİR KARAKTERİ CANLANDIRMADI?

Türkan Şoray hangi filmde Sabiha, Güllü veya Türkan adlı bir karakteri canlandırmadı? sorusunun yanıtını sizler için haberimizde derledik.

A- VESİKALI YARİM

B-DEVLERİN AŞKI

C-BODRUM HAKİMİ

D-GÜLLÜ

Doğru cevap C şıkkı olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading