Yandex Metrica

Tüm hazırlıklar tamamlandı! AK Partili belediyeler kışa hazır! 

Tüm hazırlıklar tamamlandı! AK Partili belediyeler kışa hazır! 

Son dakika haberleri... AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Partili büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerinin, vatandaşın kış mevsiminde herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:07

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, AK Partili belediyelerin kış mevsimine karşı tüm hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.

Özhaseki, konuya ilişkin şunları aktardı:

"Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerimiz, vatandaşlarımızın kış mevsimini rahat geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı. Bizim belediye başkanlarımız, kışın balıkçıda keyif yapmaz, yolları açar, vatandaşlarımızla sıcak sıcak çaylarını içer."

Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Haberi Görüntüle

"OCAK AYINDA YOĞUN KAR YAĞIŞI YAĞACAK"

Ülke genelinde soğuk havalar iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlarken megakent İstanbul'a ilk karın ne zaman düşeceği ise büyük merak konusu. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Meteorolojik kaynaklar, Aralık'ın 10-15'i arasında ilk ciddi kış provasının yapılacağını, özellikle Aralık'ın 20'sinden sonra ise La Nina kışının etkisini yansıtmaya başlayacağını kaydediyor. Uzmanların değerlendirmelerine göre İstanbul, Bursa, Bolu, Kocaeli ve Çanakkale ocak ayında yoğun kar alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading