Yandex Metrica

TTK işçi alımı başvuru tarihi ne zaman 2024? Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 44 işçi alım şartları neler?

TTK işçi alımı başvuru tarihi ne zaman 2024? Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 44 işçi alım şartları neler?

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, 44 sürekli işçi alımı ilanını yayınladı. İlanda, Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı için gerekli başvuru şartları ve tarihleri detaylı bir şekilde belirtildi. Peki, TTK işçi alımı başvuru tarihi ne zaman 2024? Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 44 işçi alım şartları neler?

Gündem

22.05.2024, 00:23

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), işçi alımı ilanını duyurdu. "TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU 44 NİTELİKLİ İŞÇİ ALIMI DUYURUSU" başlıklı duyuruda, alım sürecinin detaylarına geniş bir şekilde yer verildi. Peki, TTK işçi alımı başvuru tarihi ne zaman 2024? Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 44 işçi alım şartları neler?

MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

TTK İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN 2024?

Yayımlanan duyuruda,  "2023 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, Kurumumuzun yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen meslek ve eğitim durumlarına ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ile toplam 44 nitelikli eleman alımı yapılacaktır.

Talebimize istinaden Zonguldak İş Kurumunca 16.04.2024 - 22.04.2024 tarihinleri arasında 5 günlük ilana çıkılacak olup, ilan bitimi sonucunda başvuran adaylar arasından işe alınacak işçileri tespit etmek amacıyla elektronik kura çekimi yapılacaktır." şeklinde ifade edildi.

Galatasaray-Parma maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray-Parma maçı ne zaman, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 44 İŞÇİ ALIM ŞARTLARI NELER?

Başvuracak adayların sahip olması gereken temel şartlar:

  • T.C. vatandaşı olmak
  • Başvuru tarihinden itibaren 18 yaşını doldurmuş olmak ve başvuru yapılan ilk gün itibarıyla 35 yaşını geçmemiş olmak
  • Zonguldak ilinde ikamet ediyor olmak
  • Belirtilen öğrenim şartlarını karşılamak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading