Yandex Metrica

TOGG her alanda rekor kırmaya devam ediyor! Trumore birinci sıraya oturdu

TOGG her alanda rekor kırmaya devam ediyor! Trumore birinci sıraya oturdu

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un dijital platformu Trumore mobil uygulamasını App Store, Google Play, App Gallery üzerinden devreye alınmıştı. Trumore uygulaması App Store'da en çok indirilenler listesinde ilk sıraya oturdu.

Gündem

23.01.2024, 20:21

TOGG, 20 Ocak tarihinde App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden Trumore uygulamasını indirmeye sunmuştu. 

Sadece Türkiye'de indirmeye açık olan uygulama yoğun ilgi göreren son 24 saat içinde App Store'da en çok indirilen uygulama oldu. 

23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı) İETT otobüs metrobüs metro bedava mı? 23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı)... Haberi Görüntüle

HARİTA HİZMETİ DE VERİYOR 

İlk etapta Google Maps ve Yandex Harita uygulaması gibi gözüken Trumore ön satış açıldığında akıllı cihazın yani yerli otomobil TOGG'un ön siparişini vermek de mümkün olacak. 

Uygulama güçlü iş birlikleri sayesinde birçok yeniliğe de imza atacak. Online alışveriş için sadece uygulamayı indirip kimlik oluşturmak gerekiyor ve bu sayede e-Cüzdan ile araç içi ödeme, mobil ödeme, dijital varlık cüzdanı oluşturmak mümkün oluyor. 

Diğer yandan birçok insanı NFT ile tanıştıracak olan uygulama, oluşturulan rotaya göre ve o zamanki yolculuk şartları, kişi ve yolculuğa özel dijital magnetler hediye edecek.

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

ŞUBAT AYINDA SİPARİŞLER VERİLEBİLECEK 

TOGG CEO'su M. Gürcan Karakaş, mobilite ekosistemini Trumore dijital platformuyla genişletip yaygınlaştırdıklarına dikkat çekerek şu sözlere yer verdi: 

Mobilite deneyimini yeniden tanımlayarak, kullanıcılara günlük yaşamlarını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri geliştiriyoruz. Platformumuzu oluşturan Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarında mobilite ekosisteminin sunduğu tüm fırsatları biz de kullanıcıların hizmetine sunuyoruz.

Veriyi işleyip yapay zekâ ile geliştirebilen platformumuz daha çok kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir dünya demek. Şubat ayında da ön siparişleri açıp, ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Trumore platformu üzerinden de Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading