Yandex Metrica

THY'den Tokatlılara müjde! Uçuşlar başlıyor

THY'den Tokatlılara müjde! Uçuşlar başlıyor

Türk Hava Yolları (THY), 25 Mart'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan Tokat Yeni Havalimanı'na uçuşlarının 25 Mart'ta başlayacağını bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 22:06

THY'den Tokatlıları sevindirecek bir haber geldi. THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan bilgilendirmede, "25 Mart 2022 itibarıyla haftada 4 seferle başlayacak İstanbul-Tokat uçuşlarımızın biletlerine internet sitemiz ve mobil uygulamamızdan ulaşabilirsiniz. Sağlıklı ve güvenli bir uçuş dileriz." ifadesine yer verildi.

Öte yandan THY'nin başarılı markası AnadoluJet'in de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Tokat'a haftada 3 gün sefer düzenleyeceği öğrenildi.

Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka arz ne zaman? Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka... Haberi Görüntüle

TOKAT'A YENİ SOLUK KATACAK

Ticaret Bakanlığı'ndan tatil hayali kuranlara 'tur' uyarısı:  Fesih hakkı var mı? Ticaret Bakanlığı'ndan tatil hayali kuranlara 'tur' uyarısı: Fesih hakkı var... Haberi Görüntüle

Yeni Tokat Havalimanı, 16 bin metrekarelik kapalı alanı ve 2 bin 700 metrelik pist uzunluğuyla her türlü hava taşıtının inişine uygun olarak tasarlandı. Havalimanından ilk etapta İstanbul'a haftanın 7 günü sefer düzenlenecek. Bu seferler daha sonra yolcuların talebine göre düzenlenecek.

Timur Sevi kimdir? İş insanı Timur Sevi öldü mü? Timur Sevi kimdir? İş insanı Timur Sevi öldü mü? Haberi Görüntüle

TOKAT HAVALİMANI'NIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Yıllık yolcu kapasitesi: 2 milyon
Pist uzunluğu (m2) : 2700 X 45 
Terminal Binası: 16 bin 200 metrekare
Teknik blok ve kule: 2 bin 300 metrekare
Garaj binası: 2 bin 500 metrekare
ARRF binası: 6+1 araçlık 2 bin metrekare
Nizamiye Binası: 89 metrekare 
A kapısı binası: 120 metrekare

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading