Yandex Metrica

THY İPTAL OLAN SEFERLER 28 KASIM | THY uçuş kontrol sorgulama! THY hangi uçuşlar, seferler iptal oldu, iptal olan uçuşlar nereden öğrenilir?

THY İPTAL OLAN SEFERLER 28 KASIM | THY uçuş kontrol sorgulama! THY hangi uçuşlar, seferler iptal oldu, iptal olan uçuşlar nereden öğrenilir?

İstanbul'da bu akşam beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan toplam 56 seferi iptal ettiğini duyurdu. Uçuşu olan vatandaşlar ise THY hangi uçuşlar, seferler iptal oldu, iptal olan uçuşlar nereden öğrenilir? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

23.01.2024, 21:46

THY İPTAL OLAN SEFERLER 28 KASIM | Soğuyan hava koşulları beraberinde şiddetli rüzgarları getirirken, bu durum hava yolunu da olumsuz etkiliyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edilen seferlerin ardından, bugünkü hava durumu nedeniyle Türk Hava Yolları'ndan bir duyuru geldi. Bugün planlanan toplam 56 seferin iptal edildiği duyuruldu. Bu durum, uçuşları etkilenen yolcular arasında bir dizi araştırmaya neden oldu. Peki THY hangi uçuşlar, seferler iptal oldu, iptal olan uçuşlar nereden öğrenilir?

İspanya-İngiltere maçı bu akşam mı? EURO 2024 finali ne zaman, saat kaçta? İspanya-İngiltere maçı bu akşam mı? EURO 2024 finali ne zaman,... Haberi Görüntüle

2024 zamlı tarife: İETT mavi kart (tam) kaç para oldu? Aylık tam İstanbulkart ne kadar? 2024 zamlı tarife: İETT mavi kart (tam) kaç para oldu?... Haberi Görüntüle

THY HANGİ SEFERLER İPTAL EDİLDİ?

THY tarafından yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle 28 Kasım'da gerçekleştirilmesi planlanan toplam 56 seferin, İstanbul Havalimanı'ndan iptal edildiği bildirildi. Havayolu şirketi, bu durumu yolculara duyurarak olası seyahat planları etkilenen kişileri bilgilendirmiş oldu.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, yaptığı açıklamada, "Değerli misafirlerimiz; 28.11.2023 (Bugün) tarihinde Madkom (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı uyarınca, İstanbul Havalimanı kalkışlı/varışlı seferlerimizde hava muhalefeti nedeniyle iptaller yapılmıştır. İstanbul Havalimanı'nda 28 Kasım tarihli toplam 56 seferimiz iptal edilmiştir.." şeklinde ifadelere yer verdi.

target="_blank">THY SEFER SORGULAMA 28 KASIM

target="_blank">THY İPTAL OLAN SEFERLER 28 KASIM

target="_blank">İSTANBUL HAVALİMANI THY UÇUŞ SORGULAMA

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading