Yandex Metrica

Sitede Ara

THY'den deprem bölgelerine destek! Uçuşlarda bilet fiyatlarını 100 TL olarak sabitledi

THY'den deprem bölgelerine destek! Uçuşlarda bilet fiyatlarını 100 TL olarak sabitledi

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamaya göre; Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ’dan İstanbul’a gerçekleşen uçuşlarda bilet fiyatları 100 TL olarak sabitlendi.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Türk Hava Yolları (THY) deprem bölgesinden İstanbul'a düzenlenecek olan uçuşlarda bilet fiyatlarıyla ilgili açıklamada bulundu. THY, " Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ 'dan İstanbula olan tüm uçuşlarımızı 13 Şubat'a kadar vergiler dahil 100 TL olarak sabitliyoruz" ifadelerine yer verdi. 

AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve Anayasa ele alındı! AK Parti'den seçim sonrası stratejik toplantı: Yeni iletişim yöntemleri ve... Haberi Görüntüle

13 ŞUBAT'A KADAR 100 TL OLARAK SABİTLENDİ

THY'nin açıklamasında, "Deprem bölgelerine insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekiplerinin ulaşmaları için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 9'u kargo uçaklarımızla olmak üzere 47 uçuş gerçekleştirdik. Bu kapsamda giden insani yardım uçaklarımızın dönüş uçuşlarını da vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Yolcu düzenini sağlayabilmemiz adına bu uçuşlar için de rezervasyonunuzu; mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz. Hem bu uçuşlarımız hem de Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ 'dan İstanbula olan tüm uçuşlarımızı 13 Şubat'a kadar vergiler dahil 100 TL olarak sabitliyoruz. " ifadeleri yer aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading