Yandex Metrica

THY'den deprem bölgeleri için duyuru! Bu akşam başladı

THY'den deprem bölgeleri için duyuru! Bu akşam başladı

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem bölgelerinden yapılan ücretsiz tahliye uçuşları için gerçekleştirilebilecek rezervasyon sistemi bu akşam başladı.

Gündem

23.01.2024, 20:26

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), deprem bölgelerinden yapılan ücretsiz tahliye uçuşları için rezervasyon işlemlerine başladı. 

Yapılan açıklama şu bilgilere yer verildi:

"Vatandaşlarımızı bekletmemek için bu akşam 20.00 itibarıyla online kanallarımızdan rezervasyon sistemi açılacaktır. Yarın sabah 09.00'dan sonraki uçuşlar rezervasyon üzerinden sağlanacaktır. Sabah 09.00 öncesi uçuşlarda havalimanından binişler gerçekleştirilecektir."

SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir destek ve hibeden bulunulmadı! SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir... Haberi Görüntüle

THY'DEN UYARI

13-19 Şubat tarihlerinde deprem bölgesinden ücretsiz yapılacak tahliye uçuşlarında rezervasyonsuz yolcuların boş koltuk olması halinde uçağa kabul edileceklerini duyuran Türk Hava Yolları, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Açıklamada, sabah 09.00'dan sonraki uçuşlarda rezervasyon sistemine geçileceği belirtilerek, "13-19 Şubat tarihleri arasında yapılacak uçuşlarımız için güncel mobil uygulamamız veya web sitemiz üzerinden ücretsiz rezervasyon işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz." denildi.

Vatandaşlara rezervasyon yapmadan havalimanlarına gelinmemesi uyarısı yapılan açıklamada, şöyle denildi; 

"Tahliye sürecini kolaylaştırmak için havaalanlarına rezervasyon yaparak gelinmesi gerekmektedir. Rezervasyonu olan yolculara öncelik verilecek olup boş yer kalması durumunda rezervasyonsuz yolcularımız da kabul edilecektir. İşlemlerinizde bir hata ile karşılaşmamak için mobil uygulamanızın son sürüm ile güncellenmiş olduğundan emin olmanızı rica ederiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading