Yandex Metrica

Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi?

Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi?

Threads'in metin tabanlı sosyal medya platformu, Türk Rekabet Kurumu'nun aldığı geçici kapatma kararına uyum amacıyla Türkiye'de geçici olarak kapatılacağını duyurdu. Peki, Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi?

Gündem

29.04.2024, 00:06

Meta'nın metin tabanlı sosyal medya platformu Threads, Türk Rekabet Kurumu'nun ara emrine uyum sağlamak amacıyla 29 Nisan'dan itibaren Türkiye'de geçici olarak kapatılacak. Twitter'a alternatif olarak sunulan Threads'in Türkiye'deki faaliyetlerinin askıya alınacağı açıklandı. Şirket, Türk Rekabet Kurumu'nun talebine uyum sağlamak için, Threads'in Türkiye'deki operasyonlarını geçici olarak durdurma kararı aldığını duyurdu. Peki, Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi?

İBB Başkanı tek bir açıklama yapmadı: Minik Edanur'u belediyenin almadığı önlemler ölüme götürdü: İşte o ihmaller zinciri... İBB Başkanı tek bir açıklama yapmadı: Minik Edanur'u belediyenin almadığı... Haberi Görüntüle

THREADS TÜRKİYE'DE NE ZAMAN KAPANACAK?

Rekabet Kurumu'nun Meta Platforms üzerinde yaptığı inceleme sonucunda günlük 4.8 milyon TL idari para cezası uygulanması ve Instagram ile Threads arasında olası veri birleştirme faaliyetlerini engellemek için geçici tedbir kararı alınması kararlaştırılmıştı.

Meta'nın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Facebook, Instagram, WhatsApp gibi diğer Meta uygulamalarının bu durumdan etkilenmeyeceği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading