Yandex Metrica

Tesla mühendisi Togg'a övgüler dizdi: Bu otomobil birçok kişiyi şaşırtacak

Tesla mühendisi Togg'a övgüler dizdi: Bu otomobil birçok kişiyi şaşırtacak

Geçtiğimiz günlerde muhteşem bir törenle seri üretim bandından inen Togg yurt içinde ve yurt dışında büyük ses getirirken Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma Tesla mühendisinden çok konuşulacak bir yorum geldi. Tesla'nın kalite mühendisi Ramazan Zaybak, Togg için 'Bu otomobil üretim kalitesi bakımından birçok kişiyi şaşırtacak ' yorumunda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, 29 Ekim'de muhteşem bir törenle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla seri üretim bandından indi.

Akıllara durgunluk veren olay! Eşini boynu ve ayaklarından bağlayarak saatlerce işkence yaptı! 'Sigara yakarak izledim' Akıllara durgunluk veren olay! Eşini boynu ve ayaklarından bağlayarak saatlerce... Haberi Görüntüle

ÜRETİM AŞAMALARI YAYINLANDI

Gemlik'te üretimine başlanan Togg ile ilgili sosyal medya hesabından gelen paylaşımlara ilgi oldukça büyük. 

Togg hesabından yapılan paylaşımda, adım adım üretim aşaması görüntülenirken, ''İnşaata başlangıç töreninden itibaren son gelişmeleri her ayın 18'inde sosyal medya hesaplarımızdan, #Togg Teknoloji Kampüsümüzün son halini 7/24 #HeyeCanlı Youtube kanalımızdan canlı olarak sizlere aktarmıştık. Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız" ifadeleri kullanıldı.

Son dakika: Bakan Tunç'tan İzmir'deki elektrik faciasıyla ilgili açıklama: 29 gözaltı kararı! Son dakika: Bakan Tunç'tan İzmir'deki elektrik faciasıyla ilgili açıklama: 29... Haberi Görüntüle

'BU OTOMOBİL BİRÇOK KİŞİYİ ŞAŞIRTACAK'

Paylaşımı izleyenlerden biri de Tesla'nın kalite mühendisi Ramazan Zaybak..
Zaybak, Togg ile ilgili paylaşımında, '' "Burada gördüğünüz her şey kesinlikle en üst düzey otomotiv endüstrisi standartlarında. Bu otomobil üretim kalitesi bakımından birçok kişiyi şaşırtacak" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading