Yandex Metrica

Teröristler panikte! Sınıra 9 bin asker sevk edildi

Teröristler panikte! Sınıra 9 bin asker sevk edildi

Suriye'nin kuzeyine yapılacak yeni harekat öncesi terör örgütü korkudan kaçacak yer aramaya başladı. Terör örgütü bölgeye yeni bir isim gönderirken kaçış hazırlıkları başladı.

Gündem

23.01.2024, 18:13

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Millî Ordusunun Menbiç, Tel Rifat, Ayn İsa, Kobani ve Tel Temir bölgelerine yönelik asker, cephane ve zırhlı sevkiyatı devam ediyor. Operasyon bölgelerine sevk edilen mehmetçik sayısı 9 bini aşarken SMO Sözcüsü Yusuf Hamud, operasyona için yapılacak hamlelerin belirlendiğini ve Millî Ordu olarak alacakları rolün belli olduğunu söyledi. Hamud “Ankara’dan gelecek hücum emri ile binlerce kilometrekarelik vatan toprağında daha PKK varlığı sona erecek” ifadelerine yer verdi. 

Tatil beldesinde klima skandalı! Tatilci lobiye yatak serip yattı! 5 yıldızlı oteli birbirine kattı! Tatil beldesinde klima skandalı! Tatilci lobiye yatak serip yattı! 5... Haberi Görüntüle

MENBİÇ VE TEL RIFAT'TA İSİMLER DEĞİŞİYOR

Türkiye ve SMO’nun harekât hazırlıkları tüm hızı ile devam ederken terör örgütü PKK, Türk vatandaşlığı kimliği taşıyan 'Serhat' kod adlı teröristi Suriye’ye yeni sözde genel komutan olarak gönderdi. Serhat kod adlı terörist Dırbesiye'de Şahin Cilo ile birlikte Menbiç, Tel Rifat, Ayn el-Arap (Kobani), Ayn İsa ve Tel Temir bölge sözde sorumluları ile özel toplantı yaptı. Tel Rifat ve Ayn İsa’da bazı isimleri değiştiren Serhat kod adlı terörist, TSK'nın harekâtı sırasında teröristleri yönetecek. 

Harekât öncesinde korku pskilojisine giren terör örgütü PKK, bir yandan Menbiç ve Tel Rifat’ı rejime devretme amaçlı Esed ile görüşürken diğer yandan Ayn el-Arap ve Ayn İsa’da yaşayan teröristlerin ailesini bölgeden kaçırmaya başladı. Teröristler bölgede bulundan tapu kayıtlarını kaçırmaya çalışıyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading