Yandex Metrica

Terör örgütü sözde yöneticileri TSK'dan kaçıyor! Teröristler mağaralarda ölüme terk ediliyor

Terör örgütü sözde yöneticileri TSK'dan kaçıyor! Teröristler mağaralarda ölüme terk ediliyor

Pençe-Kilit Harekatı ile Irak'ın kuzeyi teröristler için cehenneme çevrildi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, hareket sebebiyle terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticileri, diğer teröristleri ölüme terk ederek kaçıyor.

Gündem

09.03.2024, 01:05

17 Nisan günü başlayan Pençe-Kilit Harekatı ile Irak'ın kuzeyi terör örgütü PKK'ya adeta mezar oluyor. 

Güvenlik kaynakları tarafından aktarılan bilgiye göre, harekat ile başta İskan Akyüz ile Fehmi Atalay olmak üzere teröristlerin sözde lider kadrosu operasyon bölgesinden kaçarak daha güvenli olduğuna inandıkları bölgelere gidiyor. 

Sözde terör örgütü liderleri burada rahatça yaşarken mağaralarda TSK tarafından sıkıştırılan teröristler ölüme terk ediliyor. 

Yeşilçam'ın usta ismi Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti Yeşilçam'ın usta ismi Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

SÖZDE TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERLERİ GÜVENLİ BÖLGELERDE ŞATAFAT İÇİNDE YAŞIYOR 

Güvenlik kaynakları, bölgede yapılan incelemeler sonucunda sözde lider kadrosunun operasyonlardan kaçarken, arkalarında bıraktıkları teröristleri insanlık dışı ve ilkel şartlara mahkum ederek mağaralarda barınmaya zorladıklarını, teslim olma düşüncesinde olanları infaz ettiklerini, etkisiz hale getirilen teröristlerin cenazelerini geride bırakma talimatı verdiklerini ifade etti.

Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Haberi Görüntüle

TESLİM OLANLAR ADALETE TESLİM EDİLİYOR

Diğer yandan Pençe-Kilit Harekatı'nda diğer harekatlarda olduğu gibi 'teslim ol' çağrısına cevap veren teröristler, TSK tarafından herhangi bir zarar görmeden adli makamlara teslim ediliyor. 

Havadan kül yağmaya başladı! 23 ilden takviye geldi: Kağıt fabrikasında yangın günlerdir söndürülemiyor! Havadan kül yağmaya başladı! 23 ilden takviye geldi: Kağıt fabrikasında... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLER KORKAKÇA KAÇIYOR 

Teslim olan teröristlerle yapılan konuşmaların detaylarını paylaşan güvenlik kaynakları şu bilgileri paylaştı: 

Yalan ve yanlış propagandalar ile beyinleri yıkanmaya çalışılan terör örgütü mensuplarından birçoğunun aslında pişmanlık içerisinde oldukları, teslim olmayı istedikleri ancak infaz edilme korkusuyla kaçamadıkları, yaşam şartlarının çok ağır olduğu ve erzak sıkıntısı çektikleri anlaşılmakta. Diğer taraftan TSK'da kimyasal ya da biyolojik silah olmadığı tüm dünya tarafından bilindiği halde Türk askerinin itibarını sarsmaya yönelik propaganda amaçlı mesnetsiz ithamlar; 40 yıldır çocukları ve gençleri kaçırarak terör kamplarına hapseden, çocuk ve kadın istismarı yapan terör örgütünün sözde üst düzey yöneticileri için yeni değildir. Sonuç olarak hudut hattına kilit vurarak, kontrol altına alınmamış olan 26 kilometrelik hudut hattında da ileriden emniyetinin sağlanması maksadıyla kararlılıkla sürdürülen Pençe-Kilit Harekatı karşısında çaresizliklerini anlayan sözde üst düzey teröristler, daha önceki harekatlarda da yaşandığı gibi diğer teröristleri ölüme terk etmekte, cenazelerini dahi geride bırakarak korkakça kaçmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading