banner2

Terör örgütü sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin önce sivil vince tanksavar füzesiyle saldırı düzenlediğini, daha sonra yaralılara yardıma giden ambulansı hedef alarak ikinci saldırıyı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Gündem 05.08.2021, 23:33
Abone ol
Terör örgütü sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde PKK/ YPG'li teröristlerin önce sivil vince tanksavar füze ile saldırı gerçekleştirdiği, daha sonra da yaralılara yardım için giden ambulansı hedef alarak ikinci saldırıyı gerçekleştirdiğini duyurdu.

2 sivilin yaşamını yitirdiği 2 sivil vatandaşın da yaralandığı saldırılardan sonra terör hedeflerinin obüs, top ve havan atışlarıyla vurulduğu belirtildi.

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

“Terör örgütü PKK/YPG, Fırat Kalkanı bölgesinde konteyner taşıyan sivil bir vinci tanksavar füzesiyle hedef aldı. Vince yardıma giden sivil bir ambulansı da aynı şekilde vuran teröristler 2 sivili katlederken 2 sivili de yaraladı. Teröristlerin masum sivilleri hunharca katleden bu saldırılarına karşılık belirlenen terör hedefleri obüs, top ve havan atışlarıyla etkili bir şekilde vuruldu.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!