Yandex Metrica

Terör örgütü sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı

Terör örgütü sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin önce sivil vince tanksavar füzesiyle saldırı düzenlediğini, daha sonra yaralılara yardıma giden ambulansı hedef alarak ikinci saldırıyı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 21:58

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde PKK/ YPG'li teröristlerin önce sivil vince tanksavar füze ile saldırı gerçekleştirdiği, daha sonra da yaralılara yardım için giden ambulansı hedef alarak ikinci saldırıyı gerçekleştirdiğini duyurdu.

2 sivilin yaşamını yitirdiği 2 sivil vatandaşın da yaralandığı saldırılardan sonra terör hedeflerinin obüs, top ve havan atışlarıyla vurulduğu belirtildi.

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

“Terör örgütü PKK/YPG, Fırat Kalkanı bölgesinde konteyner taşıyan sivil bir vinci tanksavar füzesiyle hedef aldı. Vince yardıma giden sivil bir ambulansı da aynı şekilde vuran teröristler 2 sivili katlederken 2 sivili de yaraladı. Teröristlerin masum sivilleri hunharca katleden bu saldırılarına karşılık belirlenen terör hedefleri obüs, top ve havan atışlarıyla etkili bir şekilde vuruldu.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading