Yandex Metrica

Temelli gideceksin! CHP'li Başkan Ekrem İmamoğlu'nun "Metro temeli" sarmalı! Sorulan sorulara soru ile karşılık verdi

2019 yılında İstanbul'un başına geçen CHP'li Başkan Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği günden itibaren İstanbul'a bir çivi dahi çakmazken, AK Parti döneminde atılan metro temellerinin de üstüne yatmaya çalıştı. Yerel seçim öncesi gençlerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, "Kaç metro temeli attınız" sorusuna, soru ile cevap verdi. Eveledi geveledi sonunda AK Parti döneminde temeli atılan 3 metronun ismini verdi.

Gündem

02.05.2024, 14:04

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru hızla devam ederken AK Partili adaylar projelerini açıklamaya, CHP kanadı ise projeleri çalmaya devam ediyor.

Son olarak GAİN'de yayınlanan "Mevzular Açık Mikrofon" programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gençlere verdiği cevaplar gündem oldu.

2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır? 2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne... Haberi Görüntüle

"KAÇ METRO TEMELİ ATTINIZ?"

Söz konusu progradam Ekrem İmamoğlu'na "Siz kaç metronun temelini attınız?" sorusu soran genç kız hiç ummadığı bir cevap aldı. 

İstanbul'da patlayıcı yüklü jetski paniği! Savaş gemisine intihar saldırısı yapacaktı İstanbul'da patlayıcı yüklü jetski paniği! Savaş gemisine intihar saldırısı yapacaktı Haberi Görüntüle

"EVELEDİ, GEVELEDİ SORUYA SORUYLA CEVAP VERDİ"

Genç kızın sorusuna soru ile karşılık veren Ekrem İmamoğlu, "Tabii tabii, temel dediğiniz ne? Metronun temeli nasıl atılır biliyor musunuz?" ifadelerini kullandı. 

Kuleden devlete karşı santaj! Erdoğan devreye girdi: Sorumluları hesaba çekin! Kuleden devlete karşı santaj! Erdoğan devreye girdi: Sorumluları hesaba çekin! Haberi Görüntüle

3 METRONUN İSMİNİ GEÇİRDİ

Bir süre eveleyip, geveledikten sonra sözlerine devam eden Ekrem İmamoğlu, "Temel nasıl atılır mesela nasıl ikna ederim sizi? Bakın Mahmutbey-Esenyurt örnek, Göztepe-Ataşehir örnek, Çekmeköy-Sancaktepe örnek. Bunlar sıfırdan." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Kahramanı: Ömer Halisdemir 15 Temmuz Kahramanı: Ömer Halisdemir Haberi Görüntüle

ARVİŞ İMAMOĞLU'NUN YALANINI ÇIKARDI

Program sonrası viral olan görüntülerde Ekrem İmamoğlu'nun adını geçirdiği 3 metronun arkasındaki gerçek de çok geçmeden gün yüzüne çıktı. İBB'nin sitesinden elde edilen verilere göre Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nın temelinin 2017 yılında atıldığı ortaya çıktı.

Öte yandan Göztepe-Ümraniye Metro Hattı'nın inşaatına başlangıç tarihinin de yine 2017 olarak kayıtlarda yer aldı. Yine programda Ekrem İmamoğlu'nun ‘temelini sıfırdan ben attım’ dediği Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattı'yla ilgili merhum İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın temel atma görüntüleri de ortaya çıkan bir diğer detay oldu.

Tüm dünyayı kilitledi! Küresel yazılım krizinin merkezindeki şirketin İsrail bağlantısı ortaya çıktı! Tüm dünyayı kilitledi! Küresel yazılım krizinin merkezindeki şirketin İsrail bağlantısı... Haberi Görüntüle

METRO KREDİ TALEBİNE "HAYIR" OYU

Ayrıca Ekrem İmamoğlu'nun üstüne çökmeye çalıştığı  3 metro hattının yapımında kullanılmak üzere 2017’de İBB Meclisi’ne gelen kredi talebine, CHP grubunun ‘hayır’ oyu verdiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading