Yandex Metrica

Sitede Ara

Telefonunuz ıslandıysa sakın bunları yapmayın! Yoksa...

Telefonunuz ıslandıysa sakın bunları yapmayın! Yoksa...

Telefonunu suya düşüren herkes telefonu ıslak bir şekilde pirince koymanın, telefonu düzelttiğini sanıyor. Çözüm kısa süreli olarak sağlansa da telefonunuzu pirince yatırdıktan sonra sizi büyük riskler bekliyor. Apple iPhone kullanıcılarının özellikle telefonları ıslandığında bu davranışlardan kaçınması gerekiyor... İşte telefonunuz ıslandığında asla yapmamanız gereken davranışlar...

Gündem

23.04.2024, 15:24

Telefonunu suya düşüren herkes telefonu ıslak bir şekilde pirince koymanın, telefonu düzelttiğini sanıyor. Çözüm kısa süreli olarak sağlansa da telefonunuzu pirince yatırdıktan sonra sizi büyük riskler bekliyor.

Telefonunuz suya düştüğünde, panik yapmamanız gerekiyor. Telefonunuzun çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için telefonu açmayı, sarj cihazına takmayı denememelisiniz.

Yapılacak ilk şey, telefonu olabildiğince hızlı bir şekilde sudan uzaklaştırmak ve kuru bir havluyla temizlemek olmalıdır.

FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi düşer mi? FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi... Haberi Görüntüle

IPHONE TELEFONUMU SUYA DÜŞÜRDÜM NE YAPMALIYIM?

Apple iPhone telefonunuzu suya düşürdüğünüzde, tüm kabloları çıkarmalı, şarja takılı ise kabloları da duvardan çıkarmanız tavsiye ediliyor. Telefonunuz tamamen ıslanmış durumdaysa, telefonunuzu hızlıca kapatmalısınız.

Apple, sarj bağlantı noktasındaki fazla suyu boşaltmak için, 'iPhone'unuzu, konektör aşağı bakacak şekilde elinize hafifçe vurmanızı' tavsiye ediyor. Bu eylemi gerçekleştirdikten sonra telefonunuzu kuru bir alana koyup beklemek olacaktır.

Ağırlığı kadar üzerine taş koyuldu! Narin'in küçük bedeninin dereden çıkarılma anına ait görüntü ortaya çıktı! Ağırlığı kadar üzerine taş koyuldu! Narin'in küçük bedeninin dereden çıkarılma... Haberi Görüntüle

TELEFON EKRANINIZDA 'SU ALGILANDI' UYARISI ALIYORSANIZ DİKKAT!

Telefonunuzun ekranında 'sıvı algılandı' uyarısı alıyorsanız, şarj bağlantı noktasında bir miktar ıslaklık olduğu anlamına gelmektedir. Apple kullanıcılarına bu mesajın gelmesi halinde telefonu en az 30 dakika bekletmesini öneriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading