Yandex Metrica

Tekirdağ'da inanılmaz olay! Sahte doktor 1 yıl devlet hastanesinde görev yapmış

Tekirdağ'da inanılmaz olay! Sahte doktor 1 yıl devlet hastanesinde görev yapmış

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1 yıldır pratisyen hekim olarak görev yapan Ayşe Özkiraz’ın sahte doktor olduğu ortaya çıktı. 25 yaşındaki kadının maskesini, hastanedeki gerçek doktorların şüphesi düşürdü.

Gündem

23.01.2024, 22:16

Tekirdağ, akıllara  durgunluk veren bir sahtecilik olayına ev sahipliği yaptı. Çerkezköy ilçesindeki devlet hastanesinde yaklaşık 1 yıldır pratisyen hekim olarak görev yapan Ayşe Özkiraz'ın diplomasının sahte olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme Haberi Görüntüle

GERÇEK DOKTORLARIN SORULARINI BİLEMEDİ

Olayın ortaya çıkışı, Özkiraz'ın sözde meslektaşlarına eylül ayında yapılan TUS’ta 81 puan aldığını ve çocuk doktoru olduğunu söylemesiyle başladı. Çocuk doktoru olarak kaşeler bastıran Özkiraz’ın durumundan şüphelenen hastanedeki doktorlar, kendisine tıpla ilgili çeşitli sorular yöneltti. Çapa Tıp Fakültesi mezunu olduğunu söyleyen Ayşe Özkiraz, sorulara çelişkili yanıtlar verdi. Tatmin olmayan doktorlar, Özkiraz'a eğitimi ve tedavi yöntemleriyle ilgili başka sorular da yöneltti. Bu sorulara da doğru yanıtlar alamayan doktorlar, Özkiraz’ın şüpheli durumunu hastane yönetimine bildirildi. Konu daha sonra İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne iletildi.

Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray, Artova, Yeşilyurt) yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray,... Haberi Görüntüle

SAHTE BİRİNCİLİK PLAKETİ BİLE YAPTIRMIŞ

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasının ardından polis ekipleri Özkiraz’ı gözaltına aldı. Şahsın evinde yapılan aramada çok sayıda sahte üniversite kimlik kartı, sahte doktor kimlik kartları, sahte diplomalar, çeşitli hastanelere ait kimlikler, ameliyat kıyafetleri, dönem birincisi olduğuna dair sahte plaketler ve tıbbi içerikli kitaplar ele geçirildi. Özkiraz’ın sosyal medya hesaplarından da hastanede girdiği ameliyatların fotoğraflarını paylaştığı tespit edildi.

Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant daraltma gündemde Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant... Haberi Görüntüle

3 POŞET DOLUSU SAHTE BELGE

Özkiraz, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye götürülürken, polis, şüphelinin evinde bulunan 3 poşet dolusu belgeyi savcılığa teslim etti. Savcılık soruşturmasının ardından, 'Tababet ve Şuabatı San'atlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunu'na muhalefet suçundan nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Özkiraz, tutuklandı.

Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

AİLESİNİ DE KANDIRMIŞ

Özkiraz’ın yapılan incelemesinde lise mezunu olduğu ortaya çıktı. Ailesine de İstanbul'da Çapa Tıp Fakültesi'nde öğrenim gördüğünü belirterek, yıllarca İstanbul'da kaldığı ve çeşitli işlerde çalıştığı öğrenildi. 
Ailesinin yaşadığı Çerkezköy'e geçen yıl döndüğü öğrenilen Özkiraz’ın tıp eğitimini tamamladığını ve Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne pratisyen hekim olarak atandığını söylediği kaydedildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading