Yandex Metrica

TCG İskenderun gemisi Hatay'da! Deprem bölgesinden yaralı tahliyesi başladı

TCG İskenderun gemisi Hatay'da! Deprem bölgesinden yaralı tahliyesi başladı

Merkez üssü Kahramanmaraş'taki 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Hatay'da yaralananlar, Mersin'e sevk edilmek üzere TCG İskenderun gemisine alınmaya başlandı.

Gündem

28.02.2024, 10:23

Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz... Haberi Görüntüle

YARALI TAHLİYESİ BAŞLADI

Türkiye'yi derinden sarsan şiddetli depremlerin ardından bölgedeki yaralıların tahliyesine yönelik çalışma da başlatıldı. İskenderun'da ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla İsdemir Limanı'na taşınıyor. Buradan da Deniz Kuvvetleri'ne bağlı TCG İskenderun Gemisi'yle Mersin'e götürülüp Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınıyorlar.

Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar hakkında flaş karar Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar hakkında flaş karar Haberi Görüntüle

58 YARALI İSTANBUL'DAKİ HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla Adıyaman'dan İstanbul'a getirilen yaralılar da sağlık ekiplerince sedyelerle ambulanslara alındı. 58 yaralı, başta Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi olmak üzere İstanbul'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi 2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi Haberi Görüntüle

SAHRA HASTANESİ OLUŞTURULDU

Geminin içerisinde ayrıca sevk esnasından yaşanabilecek olumsuzluğa karşı, küçük bir sahra hastanesi de oluşturulduğu görüldü.

Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Haberi Görüntüle

YURTLAR, OKULLAR VE PANSİYONLAR DEPREMZEDELER İÇİN AÇILDI

Yaralıların ardından ise bölgeden ayrılmak isteyenler tahliye edilecek. Çevre illerdeki oteller, yurtlar ve pansiyonlar da depremzedelere açıldı. Yurt, pansiyon ve okullara şu ana kadar 338 bin kişi yerleştirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading